Rekod katalog ia bukan jualan kenderaan tenaga baru buat sementara waktu terhenti

Rekod katalog ia bukan jualan kenderaan tenaga baru buat sementara waktu terhenti

Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengeluar profesional dan pembekal Rekod katalog ia bukan jualan kenderaan tenaga baru yang terhenti buat sementara waktu. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan sebahagian besar...

Berbual sekarang

Maklumat produk

Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengeluar profesional dan pembekal Rekod katalog ia bukan jualan kenderaan tenaga baru yang terhenti buat sementara waktu. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan bateri pukal dalam stok, kami menyambut anda untuk membeli atau borong harga baik bateri dibuat di China daripada kami.


Akibat daripada andquot; kenderaan tenaga baru untuk menggalakkan penggunaan disyorkan directoryandquot model; (selepas ini dirujuk sebagai andquot; directoryandquot;) perbicaraan semula, lepas yearand #39; s Beijing tenaga jualan kenderaan baru sementara bertakung. Semalam, pelapor belajar bahawa bandar dengan huruf kini melangkah sehingga organisasi untuk mengumpul bahan-bahan korporat, 2017, Kumpulan pertama kenderaan tenaga baru dalam perusahaan pengeluaran Beijing dan senarai produk akan melancarkan tidak lama lagi. Beberapa peniaga memberitahu pemberita bahawa Beijing dijangka untuk pasaran automotif tenaga baru dalam bulan Mac dan April usher dalam jualan klimaks.

Rekod katalog ia bukan jualan kenderaan tenaga baru buat sementara waktu terhenti

Kelembapan pasaran auto tenaga baru hanya boleh ditempah pada kad

2016, kenderaan tenaga baru Yaohao semata-mata, tidak terhad kepada, subsidi kereta dan lain-lain dasar menguntungkan, terus bertelur di Beijing baru tenaga kenderaan petunjuk andquot; hotandquot;. Apabila kita masih akan tenggelam dalam kemakmuran pasaran tenaga baru pada 2016, data jualan tahunan 2017 membolehkan haba yang tiba-tiba jatuh ke takat beku.

Akibat daripada ini yearand #39; s negara subsidi, subsidi tempatan kedua-duanya membuat sandaran dan Kumpulan pertama lima kenderaan tenaga baru disyorkan direktori kajian terbalik, di Januari 2017 jualan kenderaan tenaga baru negara jatuh 74.4% tahun ke tahun. Dan Beijing sebagai utama memandu pasukan baru tenaga Kenderaan tempur, oleh tempatan baru tenaga kereta direktori kelewatan kesan pelepasan, lebih berturut-turut hampir dua bulan menderita a andquot; windowandquot jualan; rasa malu.

Pemberita melawat kajian ini mendapati bahawa pada masa ini, Beiqi, JAC, BYD, Teng yang berpotensi dan lain-lain arus tenaga kenderaan 4S kedai baru sahaja menerima tempahan. Beiqi kakitangan jualan kedai 4S memberitahu para wartawan, andquot; Selepas pesta musim bunga, Kedai yang tidak menjual kenderaan tenaga yang baru, Kedai-kedai lain juga seiras dengan keadaan. Pelanggan kini boleh membeli-belah untuk melihat Kereta, tempahan dan bahkan menyebutkan dalam kereta, tetapi dalam theandquot; Direktori terdapat pengecualian, sesetengah kedai kerana tahun lepas, semakin banyak indikator, mengambil sebelum Kereta Api Keretapi mengukur, selepas pesta musim bunga untuk memindahkan bentuk jualan model 2016, dan tiada harga, tetapi hanya telah tanpa mana-mana tawaran. andquot;

Untuk membuat perkara-perkara yang lebih teruk lagi, akibat subsidi bagi kemerosotan tanah yang menyebabkan sesetengah harga model, sesetengah peniaga bukan sahaja menemui jualan rasa malu, jumlah pesanan berbanding tempoh yang sama tahun lepas juga jatuh secara mendadak. Beku tiga kaki hari yang sejuk, pasaran tenaga baru awal dalam keadaan sejuk telah lama berada di harbinger. Data menunjukkan bahawa sehingga Disember 2016, tidak pada kad baru tenaga kenderaan indeks melebihi jumlah Tahunan baru tenaga kenderaan 70% dari jumlah tersebut, pada andquot Kad; coldandquot; dan penggunaan petunjuk andquot; hotandquot; berbeza. Walaupun lebih banyak pengguna mula menimbang kenderaan tenaga baru di bawah dasar tolak, kebanyakan pengguna adalah masih di luar kenderaan tenaga baru, bergantung kepada subsidi untuk merangsang jualan kenderaan tenaga baru seperti bayi yang baru lahir, lusuh dasar perlindungan, untuk memenuhi pasaran automotif tenaga yang baru swaddling akan rombakan industri yang kejam.

andquot; Subsidiesandquot pengeluar; hendaklah dilahirkan apabila pengeluar kereta lama

Muka semasa kereta boleh jual dan harga pelbagai model boleh membawa penurunan jualan, daripada perlindungan jualan di pasaran, pengilang-pengilang kereta telah memperkenalkan langkah-langkah tindakan kecemasan, pasif untuk mengambil inisiatif, andquot pengeluar subsidiesandquot; andquot; Dan konsep-konsep lain yang timbul secara senyap-senyap.

Ke utara wap tenaga baru, sebagai contoh, Beiqi khusus menubuhkan sebuah tabung Kesihatan biru, digunakan bagi membiayai pengguna dalam membeli kereta elektrik yang tulen apabila perbezaan harga. Bagi 2017 sebelum Festival Spring untuk menghantar arahan kepada pengguna, Beiqi baru tenaga untuk membuat model keseluruhan selepas cuti bukanlah harga komitmen untuk membayar Syarikat untuk menjalankan subsidi untuk mengimbangkan perbezaan yang sama. Selain itu, perayaan musim bunga selepas Beijing baru tenaga 2017 EU260 dan EX260 dua kereta pasaran, malah, juga menyamar untuk mencapai harga. model 2017 EX260 dibahagikan kepada muzik live, versi sejuk muzik, kawasan Beijing selepas harga subsidi 126,900-13.69 juta; 2017 EU260 Lok Lane, kegiatan di kawasan Beijing selepas harga jualan-149,900 juta 13,99, kerana dua versi A harga telah menurun sebanyak 30,000 yuan dan 41,000 yuan, sama dengan harga meningkat hanya 3,000 yuan dan 1 juta.

BYD telah diterima pakai dalam andquot; subsidiesandquot kilang; dan andquot; subsidiesandquot perniagaan; kombinasi langkah-langkah. Pemberita belajar bahawa menjelang akhir 2017 pada penghujung Mac, BYD akan menjadi tenaga baru pengeluar kenderaan elektrik yang tulen untuk memberi subsidi tambahan 25,000 yuan, subsidi perniagaan 4000-9000 yuan, termasuk subsidi negara 44,000 yuan dan subsidi tempatan dianggarkan 22,000 yuan, dijangka dapat mencapai panduan rasmi berdasarkan keutamaan harga 10 juta harga terminal.

Tahun lepas di Beijingand #39; s baru tenaga kereta pasaran tempat ketiga dalam JAC, model tenaga baru semasa adalah iEV4, iEV5, iEV6S dan iEV7 empat versi litium besi yang iEV4, iEV6 dan iEV7 ini dijangka akan dijual dalam tempoh dua minggu. Walaupun harga tertentu model dan dasar subsidi pengeluar belum diumumkan, tetapi Jianghuai Beijing serantau baru tenaga Eksekutif perniagaan memberitahu pemberita bahawa JACand #39; s jualan disebabkan dengan jelas kelebihan dan keburukan, pengeluar akan objektif penentuan harga, setakat maksimum yang diberikan kepada pengguna.

Geely sedang dijual di kedai model Maharaja EV elite dan jenis cemerlang, menurut 2017 terlaras polisi sudut pandangan, Geely masih mengekalkan subsidi sebanyak 110,000 yuan tidak berubah, tetapi model yang telah meningkat harga. Teng 400 berpotensi akan juga meneruskan jualan, pengilang kini sedang membangunkan rasmi panduan harga dijangka harga adalah selaras dengan jumlah lebih daripada 60,000 yuan subsidi untuk pergi

Pada akhir indeks yang dipaparkan tidak lapuk sebagai andquot; expiredandquot; Tiada Pertahanan Diri

Yang sama oleh Beijing andquot; directoryandquot; kesan perbicaraan semula, Terdapat beberapa petunjuk kenderaan tenaga baru akan andquot; expiredandquot; pengguna Bahasa Melayu. Awam pada bulan Ogos tahun lepas untuk mendapatkan petunjuk daripada orang awam yang memberitahu pemberita: andquot; ingin tunggu sehingga selepas Kereta, tetapi juga untuk membeli-belah yang optimistik tentang model kegemaran, tidak mengharapkan disebabkan oleh perubahan dasar, bukan sahaja harga naik, dan kini kedai 4S boleh juga menjual, sila lihat Indeks akan tamat tempoh tetapi tidak berdaya.

4S kakitangan berkata, segala-galanya atau menunggu Beijing andquot; directoryandquot; mengumumkan bahawa apabila jualan kereta tenaga baru untuk kembali kepada proses yang normal. Kedai sudah tentu akan memberi keutamaan kepada 26 Februari kerana sekumpulan pengguna tentang tatacara pelesenan, seboleh-bolehnya untuk memastikan bahawa pengguna di masa pada kad. Kebelakangan ini, media juga melaporkan bahawa bandar dengan huruf yang kini sedang dipergiatkan untuk mengatur organisasi untuk mengumpul korporat pengisytiharan, bulan 26hb yang dilancarkan bulan ini, Kumpulan pertama 2017, Kumpulan pertama kereta penumpang tenaga baru dalam perusahaan pengeluaran Beijing dan senarai produk, selain tidak termasuk sasaran yang terlewat mungkin.


Hot Tags: Rekod katalog bukanlah daripada jualan kenderaan tenaga baru yang terhenti buat sementara waktu, China, pembekal, kilang, pengeluar, borong, beli, harga, sebut harga, sebahagian besar, dibuat di China
Sepasang:LED lampu Rechargealbe litium bateri 18650 1500mAh Seterusnya:Selenium sel-sel LiFePo4 22650

Siasatan

You Might Also Like