2017 Challenge Zuckerberg Apakah Untuk Bertemu Dan Dengar Untuk Orang Dalam Semua 50 Syarikat

- Jan 04, 2017-

Selepas setahun kritikan dan dakwaan sekitar berita palsu, penapisan, dan berat sebelah, Ketua Pegawai Eksekutif Facebook, Mark Zuckerberg menggunakan cabaran tahunan untuk mendidik dirinya kepada keperluan dan masalah pengguna beliau di seluruh Amerika Syarikat.

Yang boleh membantu Facebook menjadi platform yang lebih baik untuk suara dan idea semua orang, bukan sahaja orang-orang di pantai atau yang bekerja dalam teknologi. Ini adalah penting terutamanya sekarang sejak berteknologi mengancam untuk menggantikan pekerja kurang mahir, dan pilihan raya presiden telah polarisasi penduduk.

Zuckerberg menulis "Kerja saya adalah mengenai menyambung dunia dan memberikan semua orang suara. Saya hendak peribadi mendengar lebih banyak suara-suara tahun ini. "

Zuckerberg Crowd

Dalam cabaran tahun-tahun lepas, Zuckerberg telah menjalankan 365 batu, belajar Bahasa Mandarin , membaca 25 buku , dan membina sebuah AI peribadi untuk rumahnya .

Anda boleh membaca post Facebook penuh di sini , yang termasuk:

"Cabaran peribadi saya untuk 2017 adalah untuk telah melawat dan bertemu rakyat di setiap negeri di Amerika Syarikat pada akhir tahun ... Selepas huru-hara pada tahun lepas, harapan saya untuk cabaran ini adalah untuk keluar dan bercakap kepada lebih ramai orang tentang bagaimana mereka ' semula hidup, bekerja dan berfikir tentang masa depan.

Selama beberapa dekad, teknologi dan globalisasi telah menjadikan kita lebih produktif dan yang berkaitan. Ini telah mewujudkan banyak faedah, tetapi bagi ramai orang ia juga telah membuat hidup lebih mencabar. Ini telah menyumbang kepada rasa yang lebih besar bahagian daripada apa yang saya telah merasakan dalam hidup saya. Kita perlu mencari jalan untuk mengubah permainan supaya ia berfungsi untuk semua orang. "

A baru-baru ini laporan Rumah Putih mengatakan bahawa manakala teknologi seperti robotik, AI, dan kereta pandu sendiri akan membawa kepada produktiviti dan kecekapan meningkat, ia juga mungkin akan membawa kepada kehilangan berjuta-juta pekerjaan berkemahiran rendah. Orang-orang kerja mungkin lebih tertumpu di beberapa negeri pusat AS di mana pemimpin teknologi seperti Zuckerberg mungkin tidak hilang atau mengetahui seberapa ramai orang secara peribadi.

15073487_10103271812333651_5131664792175687007_n

Zuckerberg mahu Facebook menjadi dataran bandar , bukan hanya sebuah syarikat media tradisional atau teknologi, dan itu bererti mendengar semua juzuk. Ciri-ciri media yang wujud dalam Facebook, seperti algoritma yang memilih apa yang orang melihat dan dasar kandungannya, bermakna syarikat itu perlu bekerja lebih keras untuk kekal sebagai peluang sama rata untuk idea-idea yang sama mengekalkan kesopanan

persamaan ikrar untuk lawatan kempen juga mungkin menarik spekulasi mengenai sama ada Zuckerberg adalah serius mempertimbangkan untuk mendapatkan ke dalam politik. Ketua Pegawai Eksekutif memfailkan dokumen meminta papan Facebook pengarah dan berpotensi membenarkan dia bekerja sehingga dua tahun dalam kerajaan sementara mengekalkan pemilikan Facebook.

Dengan mencabar dirinya untuk meningkatkan empati sendiri melalui hubungan dengan orang di seluruh negara, Zuckerberg diharapkan akan membina rangkaian sosial yang lebih baik boleh membantu mereka menyesuaikan diri dengan masa depan.


Sepasang:Marine And Boat Bateri Seterusnya:tidak