Xiangzhou County Bina 10,000 ton Of Electric Kenderaan Bateri EMD Base

- Jan 07, 2017-

Pada 6 Jun, barisan pengeluaran EMD (EMD) selepas rawatan tahunan dengan pengeluaran tahunan sebanyak 15,000 tan telah dimasukkan ke dalam operasi dan projek transformasi teknologi EMD dengan jumlah pengeluaran tahunan sebanyak 10,000 tan tenaga baru dan bahan-bahan baru untuk sel-sel kuasa kereta ditandai. Kereta EMD pembinaan asas bateri khusus ke satu peringkat baru dalam pelaksanaan. People perbandaran 's Naib Pengarah Jawatankuasa Tetap Kongres Wei Fengguang, Naib Pengerusi CPPCC Jiang Wen - shu menghadiri majlis tersebut dan memotong reben bagi projek itu.


Pelaksanaan projek di Guangxi Shimoda mangan syarikat liabiliti terhad Guangxi Guangxi Liu Chemical Co., Ltd. di bawah bidang kuasa anak syarikat, produk terkemuka mangan elektrolitik dioksida, skala pengeluaran semasa sebanyak 12,000 tan / tahun. Pada masa ini, syarikat itu merancang untuk melabur 120 juta yuan, pelaksanaan pengeluaran tahunan sebanyak 10,000 tan kenderaan elektrik EMD projek teknologi kuasa bateri. Selepas projek itu dimasukkan ke dalam pengeluaran, nilai pengeluaran industri tahunan sebanyak 120 juta yuan, keuntungan dan cukai 30 juta yuan.


Difahamkan bahawa produk projek ini adalah Jepun Nissan Motor Company kuasa tulen bateri automotif ditetapkan bahan-bahan khas, yang mempunyai prospek pasaran yang luas. Pada masa ini, Nissan Motor Corporation dari Jepun dihasilkan pengeluaran pertama di dunia kereta kuasa tulen telah dijual, merancang untuk menghasilkan 1 hingga 2 tahun, 100,000, 5 tahun, merancang untuk menghasilkan 1 juta jualan, yang akan khusus produk EMD 100,000 tan.