Mengapa Jianlin berkembar dan Adakah Mingzhu Dong mewah penyimpanan tenaga bateri

- Mar 21, 2017-

Kepentingan tenaga elektrik adalah tidak syak lagi menanggung fungsi asas paling penting melindungi operasi normal dalam masyarakat moden. Tetapi untuk penjanaan dan penggunaan elektrik itu sendiri, tetapi juga mempunyai banyak keadaan yang negatif. Permintaan kuasa besar yang membawa kepada bermusim, perbezaan nod masa mempunyai perubahan lebih besar, kekuatan untuk menjadi normal; tenaga haba dan lain-lain kaedah penjanaan kuasa yang membawa kepada pencemaran alam sekitar yang serius, perlindungan alam sekitar pembangunan yang memberikan arahan secara am alam sekitar......

(Nota: bateri simpanan tenaga rumah Tesla Powerwall)

Hasilnya, penjanaan kuasa bersih yang utama, untuk memenuhi keperluan awam pelbagai kuasa bateri simpanan tenaga dalam hari tahun menjadi andquot di; darlingandquot; banyak lelaki besar mempunyai susun atur pasaran Menyimpan tenaga bateri dan perniagaan, hendak preempt di tanah tinggi. Jadi, dengan teknologi Menyimpan tenaga bateri fancy abang dan produk, sihir akan datang boleh Dapatkan untuk mengedarkan ia?

Wang Jianlin, Miss Dong, andquot; Manandquot besi; ...... telah jatuh cinta dengan penyimpanan tenaga bateri

Pada awal bulan Januari tahun ini, di China membuat lontaran Pengerusi sidang kemuncak Forum, Dalian Wanda Kumpulan Wang Jianlin setanding dengan andquot di; targetandquot kecil; daripada Ilahi itu: andquot bilion; ah, tidak big.andquot; Jianlin berkembar tidak besar untuk lima juta, ianya banyak perniagaan impian matlamat. Dan waktu itu dengan Jianlin berkembar mewah, ianya Menyimpan tenaga bateri. Dalam hal ini, Wang Jianlin pun berkata, andquot; teknologi tidak matang, tetapi saya masih perlu melabur.

Bukan sahaja Wang Jianlin optimistik tentang pasaran Menyimpan tenaga bateri, api Dong Mingzhu andquot; Miss Dongandquot; dan perusahaan milik kerajaan yang besar yang tidak jauh di belakang. Pada akhirnya, Dong Mingzhu peribadi, Dalian Wanda Kumpulan, Kumpulan CIMC dan Zhuhai Yinlong baru tenaga Co., Ltd. menandatangani perjanjian kenaikan modal, peningkatan jumlah yang sebanyak 3 bilion yuan, akses kepada Zhuhai Yinlong 22.388% kepentingannya. Sudah tentu, mereka mewah bukanlah sebuah kereta tenaga baru. Jianlin berkembar mempunyai andquot sendiri abacusandquot kecil; andquot; masa depan saya tidak fikir dalam kenderaan tenaga baru, saya rasa banyak lagi dalam simpanan tenaga...... Jika teknologi jika pengkomersialan companyand #39; s nilai pasaran akan menjadi doubled.andquot;

Di luar negara di pasaran, andquot; Manandquot besi; Maske juga berminat dengan teknologi Menyimpan tenaga bateri dan pasaran, dan pengenalan Powerwall dan lain-lain yang berkaitan dengan produk-produk storan tenaga. Anda boleh lihat, berurusan dengan prospek penyimpanan tenaga bateri, abang dalam dan luar negeri hampir mempunyai menghairankan konsisten, juga amat optimistik berkenaan dengan trend pembangunan masa hadapan.