Menang! Kajian sekiranya Kumpulan OptimumNano

- Jan 02, 2017-

2016, OptimumNano Kumpulan dalam usaha-usaha yang diperolehi untuk semua kakitangan dan pelanggan, communityand #39; s kuat sokongan kawan-kawan di bawah angin dan ombak, pelayaran belayar! Senarai rekod 2016 telah andquot; bakedandquot; Marilah kita mengimbas kembali peristiwa besar Watt Ma, digalakkan ke hadapan! Kami berharap bahawa pertumbuhan jalan sentiasa mempunyai sahabat anda!

Soalan 1, kejayaan

Mac 2016, bateri OptimumNano dan Syarikat Motor Dayun Shanxi menandatangani satu besar logistik 15,000 kenderaan elektrik yang tulen.

Dan kereta Dayun majlis menandatangani

Julai 2016, OptimumNano inovasi Perikatan dan Kumpulan FAW ditandatangani di Changchun, mencapai yang mendalam dan menyeluruh kerjasama teknikal, pengeluaran biasa 5,000 kenderaan elektrik logistik dan 1,000 bas elektrik.

2, mengamalkan susun atur perindustrian negara

Shiyan Hubei, Weinan Jingzhou, Shaanxi Hebei Tangshan, Kumpulan Anhui Tongling, Hubei tenaga asas industri automotif telah berkuat kuasa.

Shaanxi Waterma baru tenaga Co, Ltd

3, kelebihan berat badan dalam pasaran modal

Julai 2016, OptimumNano disenaraikan tentang rombakan di permata, memanfaatkan pasaran modal Pembangunan Perindustrian kuasa Tim.

November 2016, saham perlombongan Australia Altura, susun-atur strategik bagi memesatkan lagi pembangunan.

Di Altura Australia perlombongan majlis menandatangani

4, konspirasi Kumpulan industri untuk membangunkan exceed tenaga

April 2016, andquot; Transportandquot bersih tenaga hijau; Kuda air inovasi Perikatan persidangan tahunan diadakan di wilayah Linfen, Shanxi, untuk menggalakkan andquot; Linfen modelandquot; untuk membantu pembangunan industri automotif tenaga yang baru di Shanxi.

Watermart inovasi Perikatan kedua persidangan tahunan

Disember 2016, andquot; inovasi berasaskan membawa andquot masa depan, OptimumNano inovasi Perikatan Mesyuarat Tahunan ketiga di Shenzhen Pingshan baru Daerah berlangsung dengan jayanya, tenaga baru China air Kuda pakatan inovasi industri automotif telah merasmikan, meliputi lebih daripada 1,000 enterprises, masa depan akan tarik nilai output 500 bilion yuan.

OptimumNano inovasi pakatan ketiga persidangan tahunan

5, penuh kemuliaan


Pada Januari 2016, memenangi andquot; Award.andquot Model perniagaan terbaik;

Mac 2016, mereka perusahaan di bandar Shenzhen, perusahaan 100 ke atas.

Mac 2016, memenangi andquot; Chinaand #39; s top 10 kuasa litium bateri brand.andquot;

Ogos 2016, andquot; Bandaraya Shenzhen pada 2016 utama projek certificateandquot; yang sejak 2011 Syarikat bagi tahun keenam berturut-turut untuk mendapatkan projek utama di bandar Shenzhen sijil.

Pada bulan September 2016, memenangi andquot; Pingshan Daerah Award.andquot berkualiti;

Pada Disember 2016, Kementerian industri dan andquot; jalan motor pengeluar kenderaan dan produk announcementsandquot; keupayaan bateri dipasang menduduki tempat kedua.

Disember 2016, dinamakan andquot; supplier.andquot bateri Tahunan;

Disember 2016, mereka 2016 baru tenaga perusahaan global 500 yang kuat.

Pada bulan Disember 2016, memenangi andquot ini; Awardandquot inovasi;.

Disember 2016, memenangi andquot ini; Award.andquot Model perniagaan inovasi;

Pada bulan Disember 2016, Pengerusi Li Yao memenangi andquot ini; lelaki 2016 awardandquot tahun;.

Disember 2016, memenangi andquot; Model inovasi Awardandquot; andquot; Award.andquot inovasi teknologi;

6, inovasi dan amalan

OptimumNano berjaya dibangunkan untuk 35 darjah di bawah pelepasan normal dan tolak 20 darjah bateri biasa suhu yang rendah, dan dalam menjayakan ujian Utara. Disember 2016, dilengkapi dengan suhu rendah bateri Wal-Mart kenderaan tenaga baru dengan tenang lalui Heilongjiang, Xinjiang, Inner Mongolia dan porfolio alpine Utara, penggunaan kenderaan tenaga baru di China akan buka dunia baru ais dan salji dalam ujian.

OptimumNano inovasi pakatan murni elektrik bas di Xinjiang rantau salji hari beroperasi

Pada Disember 2016, andquot; Wal-line menyaksikan beribu-ribu batu merentasi theandquot; 3000 batu kereta logistik elektrik tulen lebarnya baris, membuka countryand #39; s terpanjang mengecas line, 1000 km merentasi garisan lebih daripada 1,000 km kenderaan elektrik tulen logistik batang pengangkutan menjadi kenyataan.

andquot; Waugh beribu ribu batu merentasi witnessandquot; Hohhot Kereta Majlis

Pada 2016, mod pengangkutan elektrik masyarakat landing Wilayah 17 dan 26 bandar-bandar, logistik, elektrik berakar-umbi dalam lima wilayah, andquot penuh-dimensi model; dua mendatar dan satu verticalandquot; pelan lantai.