Mempercayai litium bateri laut sebagai sumber kuasa yang terbaik di pasaran

- Jan 06, 2017-

Kuasa pengembaraan Marin anda dengan litium-ion

Lithium Marine BatteriesApabila youand #39; re di laut, anda mahu thatand bateri boleh dipercayai #39; s ringan dan wonand #39; t melambatkan anda ke bawah. Melihat batteriesto Marin litium kuasa semua pengembaraan anda di dalam air. Sama ada youand #39; re kapal layar atau Memancing dalam bot, litium bateri laut memberi sumber tenaga berkualiti tinggi untuk wang anda.

Tiada siapa yang mahu terperangkap di laut dengan bateri laut mati, supaya jangka hayat bateri lithium-ion adalah penting untuk kekal ada melibatkan. Pilih bateri:

  • Matlamat berganda

  • Penyelenggaraan rendah

  • Sangat tahan lasak

Dan, apabila anda membeli bateri dalam kitaran laut yang dibina oleh RELiON, youand #39; re menerimaPerkhidmatan pelanggan yang tidak ada bandingandari pasukan kami yang bertauliah PowerPros.

Jangka hayat lebih lama

Litium laut batteriesoften outlast bot mereka sedang dipasang di. Sebaliknya, bateri asid plumbum menawarkan hanya 10 peratus daripada jangka hayat bateri litium, bermakna mereka mesti digantikan lebih kerap. Dengan bateri litium marin, anda menerima nilai terbaik bagi pelaburan anda.

Lebih cepat mengenakan

Mengecas bateri anda Marin adalah lebih mudah apabila anda memilih litium. Lead asid Marin dalam kitaran bateri mempunyai tiga peringkat pengisian. Pada peringkat pertama, bateri ini dibanjiri dengan semasa. Peringkat seterusnya adalah penyerapan, dan akhirnya datang meleleh mengecas.

Dalam amalan, plat plumbum yang bateri asid-plumbum dan tidak mampu untuk menyerap tenaga segera selepas bateri telah dibanjiri. Ini menyukarkan untuk bateri untuk mengendalikan masuk semasa. Malah, lebih daripada separuh semasa dibakar, jadi ia mengambil masa beberapa jam untuk bateri untuk mengenakan caj untuk kapasiti penuh.

Litium bateri laut mempunyai dua peringkat pengecasan: banjir dan trickle. Dengan keupayaan untuk mengenakan bayaran pada kecekapan yang lebih tinggi, bateri litium mengambil sebahagian kecil daripada masa untuk mengecaj.

Apakah itu bermakna bagi boaters? Anda boleh mendapatkan kembali atas air lebih cepat dan menjimatkan masa menunggu petunjuk bateri penuh. Lagipun, anda tidak mahu kehilangan memancing di waktu pagi kerana anda bateri asid-plumbum adalah mengambil waktu untuk mengenakan.

Berat badan yang lebih ringan

Litium Marin batteriesare satu pertiga daripada berat membawa alternatif asid. Ini menjadikan perbezaan besar dalam kecekapan bot anda atas kelajuan dan bahan api. Sama ada anda sedang berlumba-lumba bot anda atau mengambil bahagian dalam pertandingan Memancing, kelajuan maksimum yang lebih tinggi memberikan kelebihan yang serius.

Orang-orang yang berlumba perahu juga mendapat manfaat daripada lebih cepat "holeshot" apabila mereka menggunakan bateri yang ringan. Dalam erti kata lain, ia mampu mempercepatkan lebih cepat dari garisan permulaan. Boaters beberapa memenangi perlumbaan berdasarkan holeshot yang kuat sahaja, walaupun mereka secara keseluruhan berdasarkan keseluruhan catatan masa adalah lebih perlahan.

Ringan bateri lithium-ion mengurangkan Draf bot anda, menjadikan ia lebih mudah untuk perjalanan melalui perairan cetek. Anda mempunyai peluang untuk mengambil bot anda melalui bahagian rendah Sungai, di sepanjang pinggir Tasik tersebut dan betul-betul di pantai.

Kuasa yang konsisten

Oleh kerana bateri lithium-ion mempunyai voltan yang lebih tinggi output daripada membawa asid alternatif, mereka mengekalkan pembekalan secara konsisten kuasa seluruh hospital. Lengkung tahap kuasa memberikan anda lebih banyak kelajuan sepanjang perjalanan menaiki bot.

Anda juga kurang cenderung untuk kehilangan kuasa bateri di tengah-tengah perjalanan anda. Litium batteriesoffer laut boleh digunakan berkeupayaan, bermakna anda akan mendapat lebih jam penggunaan antara pengecasan.

Di darat atau di laut, bateri lithium-ion semakin dalam penyelesaian go-bateri untuk aplikasi berprestasi tinggi. Meningkatkan nilai bot anda dan meningkatkan keupayaan dengan memilih laut-bateri litium. Untuk terbaik Marin bateri disediakan, belok ke RELiON.

Untuk semua perjalanan anda atas air, Amanah litium bateri untuk menghantar anda ke destinasi anda. Ketahui lebih lanjut mengenai bateri lithium-ion marin yang telah OptimumNano dalam stok dengan menghubungi kami semalam.