Bateri Lithium boleh dicas semula Minimum Dimasukkan Ke Pengeluaran Dengan Diameter Ketinggian 4mm Daripada 5mm

- Jul 18, 2017-

Bateri litium yang boleh dicas semula minimum dimasukkan ke dalam pengeluaran dengan diameter ketinggian 4mm 5mm

Baru-baru ini, dari Zon berteknologi tinggi Hefei dimaklumkan bahawa bateri litium boleh dicas semula di dunia terkecil dalam pengeluaran lemak. Pelaburan projek 40 juta yuan, nilai pengeluaran tahunan sebanyak 2 bilion, dua projek juga akan dilaksanakan pada Oktober tahun ini, apabila nilai output tahunan akan mencapai 600 juta yuan.


4 mm diameter, ketinggian 5 mm, bateri litium kecil yang boleh dicas semula di dunia yang paling kecil "mini", fungsi ini sangat kuat. Hefei Li Technology Co, Ltd Ketua Jurutera Luo Yuanfu mengatakan bahawa bateri itu adalah bateri lithium titanate, dan bateri lithium tradisional, ia mempunyai prestasi suhu yang sangat kuat, boleh di -35 ℃ hingga 65 ℃ di bawah syarat-syarat pengecasan.


Di samping itu, kecekapan pengecasan juga sangat membimbangkan, bateri umum mengambil masa beberapa jam atau lebih lama untuk diisi, dan bateri hanya dua minit akan dapat dicas sepenuhnya untuk memenuhi keperluan pengecasan cepat. Pada masa ini, bateri terutamanya digunakan untuk rak pen, peralatan pendengaran dan peralatan elektronik lain.

12.8V 100Ah Street light.jpg