Tesla mengumumkan kWj Model 60 yang termurah

- Mar 21, 2017-

Tesla telah memutuskan untuk menghentikan penjualan sedan Model S yang termurah. Selepas April 16, Syarikat tidak lagi menjual kereta.

Difahamkan bahawa ini adalah yang termurah Model S dilengkapi dengan pek bateri 75kWh, tetapi Tesla dengan perisian untuk mengunci bateri, hanya memberi hayat bateri 60kWh. Dan Tesla pengguna jika anda membeli kereta, anda boleh membuka bateri dengan menaik taraf perisian, supaya 75kWh sepenuhnya memainkan peranan.

Tesla mengumumkan model termurah 60 kWj

Tesla dijelaskan dalam penyata mesej sebab-sebab penjualan: andquot; Setahun yang lalu, kami telah melancarkan pemasangan kereta Model S 60kWh bateri, ia adalah agak murah, matlamat kami adalah untuk mempercepatkan populariti kenderaan elektrik. Kebanyakan pelanggan akhirnya akan membeli Model # 75kWh untuk memudahkan customerand #39; s pesanan proses, kami mengambil keputusan untuk menghapuskan produk 60kWh. Jika anda masih ingin membeli 60kWh Modle S, anda boleh menempah menjelang 16 April 2017. Apa-apa 60kWh Model S anda boleh menaik taraf bateri 75kWh oleh upgrade wayarles. andquot;

Manakala model kWj Model S 75 mempunyai perbatuan 480 km dan harga Start $ 772,200.

Tesla mengumumkan model termurah 60 kWj