Sepuluh baru elektrik pengeluar kereta yang Kuda gelap muktamad?

- Feb 21, 2017-

Mac 2016 setakat ini, terdapat sepuluh projek pembinaan kereta penumpang elektrik tulen yang baru telah diluluskan oleh Suruhanjaya pembaharuan dan pembangunan. Sepuluh buah syarikat, terdapat veteran juga mempunyai veteran, kekuatan tidak dapat diremehkan. Terdapat syak bahawa domestik baru tenaga kenderaan persaingan kerana ahli-ahli baru akan menyertai perubahan baru.


Projek-projek baru yang tertumpu di kawasan Tenggara pantai, Tempahan sudah mempunyai asas dalam industri automotif, dana yang mencukupi dalam rantaian industri yang matang. Ia boleh dilihat bahawa sokongan tempatan dan kelebihan serantau memainkan peranan yang penting dalam kelulusan projek.
Kapasiti pengeluaran sebanyak 50,000 permulaan, perusahaan 10 jumlah pelaburan dijangka kepada 212.479 bilion yuan, jumlah kapasiti 570,000. Antaranya, Beiqi, Chery, tenaga baru JMC telah pada mulanya dengan syarat-syarat pengeluaran, syarikat-syarikat korporat yang bebas dari Syarikat asal, telah biasa dengan industri.

Tujuh syarikat lain telah menyelesaikan pengeluaran percubaan produk, negara dapat tenaga baru, Kumpulan universal, di segi tiga emas EV produk kemajuan pembangunan agak cepat; masa depan kereta, kereta Minan, Chongqing Jin Kang, awan tenaga baru yang optimistik 2018 tahun yang lalu, sebahagian tenaga daripada produk ini. Produk perancangan mikro bersama-sama Dapatkan, SUV kecil dan kereta sukan, lebih muda, peribadi, sejajar dengan arah aliran pasaran peribadi.