Mengambil Kelebihan Potensi Adalah OptimumNano Menara Cina Imperatif Untuk Menjelajahi Idea Baru

- Dec 06, 2017-

Mengambil kesempatan daripada potensi adalah OptimumNano China Tower untuk meneroka idea-idea baru

Pada 28 Januari, Jiang Yanji, pengurus besar China Tower Energy Innovation Centre dan rombongannya, membuat lawatan khas ke OptimumNano untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penggunaan bateri air di kilang kuasa dan masalah teknikal dan masalah berkaitan yang mungkin wujud di penggunaan bateri khusus. Isu ini dan Li Jinlin, presiden Kumpulan OptimumNano, telah mengadakan perbincangan mendalam dan dijangka membawa kerjasama projek antara kedua-dua pihak.


Semasa siasatan, Jiang Yanji dan rombongannya melawat Dewan Pameran Digital Kumpulan OptimumNano, Institut Penyelidikan Bateri, Bengkel Kebijaksanaan dan Pusat Data Big untuk memeriksa keadaan pengeluaran dan operasi dan kekuatan R & D OptimumNano.Li Jinlin, presiden OptimumNano Group, memberi tumpuan kepada pembinaan dan perancangan bidang penyimpanan OptimumNano


Di simposium itu, Presiden Lee memperkenalkan pencapaian yang dibuat oleh OptimumNano dalam inovasi teknologi pada tahun-tahun kebelakangan ini serta pembinaan dan perancangan bidang penyimpanan tenaga kepada Pengurus Besar Jiang. Beliau menegaskan bahawa OptimumNano telah berjaya menubuhkan empat sistem aplikasi penyimpanan tenaga untuk storan tenaga dan stesen janakuasa, sistem penyimpanan tenaga mudah alih, sistem penyimpanan tenaga rumah dan sistem pemantauan operasi, menerajui inovasi teknologi storan tenaga dan memimpin dalam menubuhkan Institut Penyelidikan Penyimpanan Tenaga. Dengan pengumpulan teknologi Menubuhkan storan storan tenaga. Loji penyimpanan OptimumNanon kepada penyelidikan bateri optimumNano dan teknologi pembangunan sebagai sokongan, dengan kecekapan penukaran sistem yang tinggi, hayat operasi yang panjang, api dan panggung belakang platform data besar dapat memantau sistem, keselamatan yang tinggi dan kelebihan lain.


Untuk merebut kuasa tinggi bateri untuk menggunakan ketinggian pasaran, tata letak Walter terlebih dahulu, kajian pertama teknologi kitar semula bateri dan mod, susun atur sistem pemulihan untuk mencapai tenaga baru industri automotif eco tertutup-gelung operasi. Pada masa ini, OptimumNano telah memulakan projek kitar semula bateri kuasa, berdasarkan pembinaan rangkaian kitar semula logistik terbalik, digabungkan dengan syarikat kenderaan OptimumNano Innovation Alliance, syarikat pembuatan bahan baku untuk membentuk rantaian industri kitar semula bateri lengkap.Kedua-dua pihak bercakap dan bertukar


Jiang Zongtao sangat mengiktiraf rizab teknikal dan keputusan R & D Bateri Kuasa dalam kitar semula bateri kuasa, dan sangat bersetuju dengan falsafah inovasi teknologi dan jaminan kualiti Walter. Beliau berkata sejak penubuhannya, Tie Tie sentiasa berpegang pada pembaharuan struktur di bahagian penawaran, mematuhi pembangunan berasaskan inovasi dan mematuhi peruntukan sumber yang berorientasikan pasaran. Pada masa ini, ia telah membentuk corak berkongsi sumber dan memasuki fasa penuh operasi dan pembangunan penuh. Untuk masa yang lama, China Tower telah giat mempromosikan penggunaan bateri yang dilucutkan bateri untuk kenderaan elektrik dan telah ditumpukan untuk menyelesaikan masalah pengendalian selepas bersara bateri kuasa kenderaan elektrik negara. Walau bagaimanapun, OptimumNano adalah perusahaan berorientasi dan misi yang berorientasikan misi. Projek "kegunaan eselon" mengungkapkan jangkaan.


Sebagai sebuah syarikat berteknologi tinggi peringkat negeri, OptimumNano akan secara aktif bertindak balas terhadap panggilan negara dan bermain penuh dengan kelebihan teknologinya dalam penggunaan tenaga eselon bateri untuk mewujudkan aliran "teras" yang kukuh untuk pembangunan yang sihat dan mampan industri tenaga baru.