Subsidi semula cerun untuk mengetahui harga kereta elektrik Terminal harga kira-kira 10,000 Yuan

- Feb 20, 2017-

New Deal di bawah dasar subsidi akan membuat kenderaan tenaga baru subsidi kereta kurang tahun, meningkatkan kos peopleand #39; s kereta. Kenderaan tenaga baru tahun ini tidak akan harga? Bagaimana meningkat? Bila meningkat berapa? Wajah orang-orang yang mengambil berat tentang isu kenderaan tenaga baru, penulis memberitahu orang yang berkaitan menjaga caj elektrik sebanyak wawancara telefon.


Menurut perjanjian baru, 2017 baru tenaga negara kereta subsidi adalah berdasarkan 2016 berdasarkan penurunan cerun 20%, subsidi tempatan tidak melebihi 50% subsidi Pusat Basikal. Adalah difahamkan bahawa kebanyakan harga kereta semasa berada di yearand ini #39; s harga barangan telah diselaraskan, dimaklumkan kacang rasmi kereta elektrik berkata, juga adalah berdasarkan keadaan sebenar pasaran, Laraskan jualan polisi dan harga produk mereka, terminal ini dijangka harga 1 juta atau lebih.


Orang yang di dalam masa yang sama berkata bahawa ia akan berkongsi perbezaan harga disebabkan oleh penebusgunaan tanah bersubsidi dengan meningkatkan keupayaan penyelidikan dan pembangunan produk, meningkatkan tahap teknikal, mengoptimumkan rantaian bekalan, menyedari skala dan mengikuti cara pemasaran inovatif.


Authorand #39; s paparan, dengan kadar peningkatan sebanyak penebusgunaan tanah, akan memaksa perusahaan untuk mempercepatkan peningkatan teknologi, mengurangkan kos dan meningkatkan daya saing teras, dan akhirnya menggalakkan pertumbuhan industri automotif tenaga baru daripada dasar sokongan untuk memasarkan promosi, pembangunan kenderaan tenaga dalam jangka panjang adalah sesuatu yang baik.