Perdana tujuh telefon bimbit perbandingan penilaian yang cepat caj Raja?

- Feb 15, 2017-

Teknologi cepat caj telefon pintar pada 2016 seolah-olah menembusi lapisan kertas, AZIM flash untuk menakluk dunia, kejayaan Qualcomm QC 3.0, yang tiba-tiba dan Huawei dan kemuliaan adalah untuk membawa kuasa secara super cepat yang menakjubkan. Tiba-tiba, cepat caj ke era baru.

Tetapi pengilang akan meniup teruk, ini kata setengah jam dengan bayaran 80%, yang rumah menjerit caj 30 minit 90%, syarikat-syarikat tersebut mengatakan data adalah benar-benar boleh dipercayai? Statistik data ini mengecas dengan cara penggunaan logik tiada adalah salah faham yang besar, tetapi ia seolah-olah bahawa beberapa pengeluar menghadapi. Dalam todayand #39; s kerja, kita akan menguji cara melalui video untuk melihat siapa yang caj sebenar puasa Raja.

Pemain:

Vivo Xplay 6


Dengan bateri 4080 mAh, sokongan menggunakan dwi-enjin, melalui cip dwi-pengisian dan dwi-dicas litar, untuk mencapai kelajuan yang lebih selamat dan lebih cepat pengecasan.

AZIM R9s Plus


Dilengkapi dengan 4000 mAh bateri, menggunakan flash VOOC yang menggunakan teknologi, semasa pengecasan rendah suhu yang tinggi dan tekanan rendah.

Huawei Mate 9

Dilengkapi dengan 4000 mAh bateri, menggunakan teknologi cepat caj HUAWEI SuperCharge, 15 lapisan caj Keselamatan perlindungan.

Magic kemuliaan

MAh bateri 2900, penggunaan struktur molekul bahan bateri untuk menyokong caj cepat 40W grafit. Menggunakan besar 7000 mAh bateri, Reka bentuk selamat dua bateri, mengurangkan suhu pengecasan.

Meizu Pro 6 Plus

Apabila bateri ialah 3400 mAh, menambah peranti aktif perlindungan litar pintas suhu yang tinggi.

Apple iPhone 7 Plus

Perdana tujuh telefon bimbit perbandingan penilaian Siapakah Raja cepat caj?

Apabila keupayaan bateri 2900 mAh, teknologi cepat caj adalah lebih kurang sama dengan sifar.