Tanpa mengira saiz mesti dibiayai untuk mengambil takdir di tangan mereka sendiri

- Nov 02, 2016-

Dengan litium-ion bateri pelaburan profesional meningkat, beberapa melihat menguntungkan dalam hanya bulu kes antara profesion di sebelah Shenzhen ke dalam peralatan dan bahan-bahan mentah yang bermula operasi asing udara atau, lebih teruk lagi, dalam bentuk komoditi pemprosesan untuk memulihkan kembali ditipu pengguna untuk mencapai hasrat mereka untuk mendapatkan kaya cepat, menganggap ini:

Jika, dalam syarikat yang mempunyai begitu banyak menjual dan perintah, dia boleh menguruskan sumber manusia dan material untuk bersungguh-sungguh menghasilkan pendapatan, Adakah wang tidak lebih, walaupun tanpa keupayaan ini, beliau telah mampu untuk mencari saudara-mara dan kawan-kawan atau rakan-rakan untuk membantu, mengapa membuat ia mudah bagi orang yang tidak dikenali, anda menjana wang ini? Beliau telah melakukan amal melakukannya?

Kedua, kos bahan mentah dan produk-produk dan balik pada akan menambah, yang terpencar pengeluaran kawalan kualiti? Jika dia benar-benar tidak entiti tidak akan tahu?

Tiga, dihadapi oleh negara, dan kira-kira barang-barang telah dihantar, beliau mempunyai begitu banyak wang terhadap anda? Lagipun adalah tidak lebih daripada 1000 sebab-sebab untuk menolak sebarang pemindahan wang keluar! Oleh itu, anda Amanah, bukan pai di langit, walaupun terdapat, adalah juga toksik tercemar! Perniagaan yang bagaimana keras dan menyaksikan pukulan lain.


Sepasang:tidak Seterusnya:Litium bateri pembangunan prospek luas