Sebenar kerjasama harus menyertai teknologi Kaisheng tangan untuk menubuhkan sebuah syarikat usahasama untuk melaksanakan projek Menyimpan tenaga 1GWh

- Mar 03, 2017-

Pengerusi Kumpulan kaca Taiwan Taiwan, Pengerusi Lembaga Pengarah Syarikat, Encik Lin Bo-shi, Pengerusi Lembaga Pengarah Syarikat, menandatangani usaha sama dengan Kaisheng teknologi Kumpulan Co., Ltd., yang dimiliki oleh China National bangunan bahan Kumpulan Co., Ltd. - Kaisheng sebenar kuasa teknologi Co., Ltd. (selepas ini dirujuk sebagai andquot; DalamBateri litium kuasa tinggi belajar bahawa penubuhan Lian sebenar Kaisheng terutamanya untuk melabur dalam pengeluaran tahunan 1GWh tenaga Menyimpan kontena dan produk-produk kotak storan tenaga isi rumah. Projek pengeluaran nilai tahunan sehingga 4 bilion yuan, jumlah pelaburan permulaan projek 100 juta yuan, Kaisheng yang sebenar berdaftar modal sebanyak 50 juta yuan, baris projek terletak di dalam Yancheng sebenar panjang loji loji sedia ada.


Telah dilaporkan bahawa teknologi Kaisheng adalah Program obor Kebangsaan yang memberi tumpuan kepada perusahaan berteknologi tinggi, dengan dua bidang kejuruteraan dan teknologi Pusat Penyelidikan di provinsi Anhui, Pusat teknologi perusahaan Wilayah 2, dan pada tahun 2002 yang disenaraikan di Bursa Saham Shanghai. Projek dalam pembinaan adalah kondusif kepada Yancheng zon pembangunan ekonomi, photovoltaic fotovoltaik dan pertumbuhan industri automotif tenaga baru, banyak akan menggalakkan pembangunan industri Menyimpan tenaga zon pembangunan Yancheng.


Tenaga sebenar Menyimpan kontena dan isi rumah tenaga kotak storan mempunyai kelebihan jejak kecil, pemasangan yang mudah dan pengangkutan, tempoh pembinaan pendek, kuat keupayaan menyesuaikan diri kepada persekitaran dan kecerdasan yang tinggi. Ia boleh digunakan untuk microgrid, diedarkan penjanaan kuasa, grid kuasa pintar, boleh diperbaharui tenaga licin akses dan babak lain, untuk mencapai Angin, cahaya dan lain-lain aplikasi tenaga boleh diperbaharui untuk memberikan kuat menyokong, tetapi juga boleh digunakan sebagai bekalan kuasa mudah alih kecemasan untuk countryand #39; s stabil pembangunan elektrik untuk menyediakan sokongan tindakan.