Bateri litium Cangzhou Pearl hasil hampir 700 juta QI terus meluaskan pengeluaran

- Apr 25, 2017-

April 25, Cangzhou Pearl suku tahun pertama 2017 laporan yang dikeluarkan. Data menunjukkan bahawa suku tahun pertama untuk Cangzhou Pearl untuk mencapai hasil sebanyak yuan 699 juta, peningkatan sebanyak 208 juta yuan, peningkatan sebanyak 42.53%; boleh diagihkan kepada para pemegang saham syarikat tersenarai keuntungan bersih sebanyak 137 juta yuan, peningkatan sebanyak 33.6198 juta yuan, peningkatan sebanyak 32.44%.


Sebagai tambahan kepada momentum kukuh 2016, laporan, Cangzhou Pearl sekali lagi menegaskan bahawa keluaran tahunan 60 juta meter persegi projek pemisah bateri litium-ion basah telah diletakkan dalam pengeluaran.


Projek ini menunjukkan bahawa projek terutamanya termasuk dua baris pengeluaran basah diafragma, Kemudahan loji dan bahagian sampingan dan pelaburan peralatan proses, tempoh pembinaan selama 24 bulan, jumlah pelaburan kira-kira 320 juta yuan, membiayai sendiri oleh yang Enterprise. Badan utama pembinaan Cangzhou Pearl, sebuah anak syarikat milik penuh Hong Timur Texas filem Technology Co., Ltd.


Sehingga kini, barisan pengeluaran pertama projek telah secara rasminya telah memulakan pengeluaran, baris pengeluaran kedua ke peringkat pengeluaran percubaan.


Dalam laporan, Cangzhou Pearl menjangkakan keuntungan bersih boleh diagihkan kepada para pemegang saham Syarikat yang disenaraikan untuk menjadi RMB257 juta dari Januari hingga Jun pada tahun 2017. Margin keuntungan bersih dianggarkan adalah 5% -20% dan untung bersih turun naik di dalam julat RMB 270 bilion untuk RMB 3.08 bilion.


Sebab-sebab utama perubahan ramalan produk paip PE, BOPA filem produk dan produk-produk pemisah bateri litium-ion basah pertumbuhan hasil jualan, jualan meningkat.