Kuasa bateri pusingan baru pengembangan langsir dibuka penyiasatan Stesen South China yang bermula minggu depan

- Mar 13, 2017-

9 Mac, Fujian singa baru tenaga kapasiti tahunan sebanyak 1GWh ternary kuasa bateri litium (a) pengeluaran Majlis di Taman Perindustrian Zhaoan Jindu diadakan yang grand. Adalah difahamkan bahawa singa baru tenaga yuan tiga kuasa litium bateri projek ini meliputi kawasan seluas 450 ekar, jumlah pelaburan sebanyak 3 bilion yuan, jumlah kapasiti 6GWH, output Tahunan boleh dilengkapkan dengan 200,000 kenderaan elektrik.


Malah, dari akhir tahun lepas, banyak kuasa bateri Syarikat seperti BYD, zaman Ningde, negara Xuan berteknologi tinggi telah dikeluarkan untuk mengembangkan pengeluaran berita. Kuasa tinggi litium grid awal statistik sejak awal bulan Januari tahun ini, pelaburan pengembangan bateri pengeluar mendapati bahawa jumlah pelaburan mempunyai lebih daripada 27.5 bilion yuan.


Blob.PNG


Malah, pengembangan pelaburan telah menjadi tumpuan bateri perniagaan 2017 susun atur tugas. Akhirnya seluruh kuasa bateri memasarkan kek berapa? Sebagai seorang pemimpin dalam rantaian bekalan sumber-sumber dan modal integrasi, GIGABAIT dimulakan 2017 andquot; Negara bergantung produk daripada bergantung kepada Chainandquot bekalan litium; dan mula untuk bekerja dengan pengilang terkemuka litium suku ketiga negara. Penyelidikan Tempahan Lawatan dengan lebih mendalam, tutup memahami perniagaan bateri keperluan, kapasiti skala.


Penyiasatan semasa kandungan tertentu adalah seperti berikut: penyelidikan semasa litium bateri, pek perusahaan (kuasa berasaskan bateri) pelaburan skala, laluan teknikal, kapasiti pengeluaran, pengeluaran, rancangan pembangunan, pengeluaran dan pemasaran strategi; Penyelidikan semasa litium bateri, pek perusahaan dan kerjasama pembekal (seperti peralatan, bahan, dan sebagainya) teras, jualan, pembangunan perancangan, dll.; pelbagai jenis lithium bateri enterprise rantaian bekalan import kitaran dan pautan, struktur rantaian bekalan sedia ada, terdapat sebagaimana yang terpapar, meningkatkan permintaan dan integrasi strategi; litium bateri perniagaan rangkaian jualan, perniagaan model, strategi promosi dan lain-lain pasaran status operasi dan perancangan.


Menurut Jawatankuasa Pengelola Tempahan tempahan mendedahkan bahawa bateri kuasa semasa lawatan Stesen South China telah dikenalpasti untuk melawat laluan, dirasmikan, Mac 13 akhir 31 Mac. Mencari kuasa bateri Syarikat termasuk: Tianjin saham, BAK, Hui Tong dunia, Pearl Guangyu, Maike, Dongguan Zhenhua, teknologi Haiying, Yinlong tenaga baru, Dongguan Chong Ming, Wanda Yan, bilion tenaga baru Peng, tenaga Peng Hui, Miaosheng kuasa, Far East Foster, Hunan Thornton, Guangxi Zhuo Neng, industri Kristal Cheung cawangan, Hunan tiga Dorset Xun, Jiangxi, Fu boleh, Xinhua bateri sejumlah 21 bateri perniagaan.


2017 litium berkuasa tinggi yang ditaja oleh andquot dalam; litium rantaian produk yang baik di seluruh negara Tempahan Lawatan penyelidikan activitiesandquot; ditaja oleh tajuk bintang bintang laut, dan akses ke todayand #39; s antarabangsa, Peng Xiang tiba, Su Da Huicheng, Shanghai dibina pemikiran, Yu Chen perusahaan litium automasi 5 sepanjang penajaan.


Dalam penyiasatan ini cenderahati, Tempahan Lawatan pasukan akan berkomunikasi dengan Eksekutif bateri, Institut Penyelidikan teknikal, pekerja akar umbi dan lain-lain komunikasi bersemuka dan pengeluaran bengkel kajian luar, oleh itu mengumpul begitu banyak kuasa bateri pasaran, operasi sebenar data; Seminar besar-besaran dan salon, rakan-rakan yang dijemput untuk komunikasi bersemuka, berkongsi kegagalan dan pengalaman berjaya, untuk menggalakkan industri litium di kerjasama huluan dan hiliran.