OptimumNano Ke Lapangan Kereta Penumpang

- May 08, 2017-

2 Mei Kementerian Perindustrian secara rasmi mengeluarkan "kenderaan tenaga baru untuk mempromosikan penggunaan direktori model disyorkan" (2017 keempat), yang pertama dilengkapi dengan bateri OptimumNano Huatai tenaga baru XEV260 pemenang yang berjaya, menandakan OptimumNano dalam perjalanan Kereta pasaran secara rasmi Lazi.

 

Model armada ini dilengkapi dengan model bateri OptimumNano dalam sejumlah 9 kenderaan khas, 10 kereta penumpang dan sebuah kereta penumpang. Termasuk pengangkutan baru 4 * 2 dan FAW 4 * 2 dua model trak berat elektrik murni dan muka mikro, trak sejuk, trak ringan kad biru, trak berat dan kenderaan khas lain; model bas meliputi kereta penumpang, bas 8.5 meter, bas 10.5 meter, bas 12 meter, kereta komuter 11 meter dan sebagainya.


Huatai tenaga baru XEV260

 

Kereta penumpang, kumpulan baru Huatai XEV260 yang disenarai dalam Shanghai Auto Show pada bulan lepas, merupakan debut besar, dan sebagai Huatai Automobile bersama Shuguang Automobile Group untuk mencipta debut mewah baru.

 

 

Pemodelan, model baru Huatai XEV260 SUV baru pada dasarnya meneruskan konsep reka bentuk Santa Fe baru, gril depan kereta baru, lampu Deng Mei, lampu LED siang hari di atas, bumbung, penutup roda dan skirt Side dan bahagian lain disatukan ke dalam reka bentuk biru untuk menyerlahkan identiti model tenaga baru.

Konfigurasi, bahagian XEV260 dengan jenis yang dibezakan dilengkapi dengan wiper automatik, penghawa dingin automatik, fungsi Wi-Fi kereta, 12 speaker, dan sebagainya, dan datang standard dengan kunci untuk memulakan, entri kunci pintar, panel instrumen 10 inci, Pelarasan, lekapan tempat duduk keselamatan kanak-kanak ISOFIX, sistem kestabilan badan dan konfigurasi lain.

 

 

Dari segi kuasa, XEV260 dilengkapi dengan motor segerak magnet kekal sejuk yang disejukkan dengan daya output maksimum 109 hp dan tork puncak 220 Nm. Memandu pek bateri motor yang dilengkapi dengan bateri Waters, kuasa 34.2kWh, maksimum jarak tempuh maksimum 170km, jarak pelayaran tetap maksimum 210km.


OptimumNano Kereta Penumpang Loka rasmi, juga akan mendapat manfaat daripada pertumbuhan kereta penumpang untuk pertumbuhan prestasi masa depan ke arah penggalak. 25 April, syarikat ketua OptimumNano JianRuiWoNeng melepaskan syarikat itu pada 2017 setiap suku tahun, dan jadual OptimumNano selepas JRWN pada suku pertama untuk mencapai hasil jualan sebanyak 2.783 bilion yuan, peningkatan sebanyak 3615.27%, sebagai 2017 Keputusan suku pertama "pertumbuhan raja" . Di antara mereka, bateri lithium-ion OptimumNano (kumpulan) untuk mencapai pendapatan operasi sebanyak 2.494 bilion yuan, keuntungan bersih sebanyak 276 juta yuan, bateri lithium-ion (kumpulan) jualan sebenar 1.11Gwh, naik 65% dalam tempoh yang sama tahun lepas untuk mencapai pengeluaran dan pemasaran melalui pembangunan pesat.

 

 

 

Sebagai pengeluar bateri kuasa domestik sebelum tiga teratas Walter Ma, juga mempercepatkan bateri kuasa ke penemuan high-end untuk tenaga penjimatan pasaran kereta penumpang. Pada akhir bulan April 2017, forum tenaga kerja industri automotif tenaga China baru, Presiden Kumpulan OptimumNano, Li Jinlin mula mencadangkan strategi kebijaksanaan Watma SMART, dari keselamatan produk, berorientasi pasaran, automasi, kitar semula dan inovasi teknologi serta lima aspek lain, Mempromosikan pembangunan baru industri automotif tenaga ke kedalaman.

 

Presiden Lee mendedahkan bahawa ketumpatan tenaga bateri teknologi teras air telah dicapai WED tunggal sehingga 145Wh / Kg, sistem WED sehingga 115Wh / Kg, manakala penuh kitaran pelepasan penuh lebih daripada 4000 kali, kehidupan kitaran cetek cetek yang lebih cetek daripada 8000 kali, ke dalam Kumpulan untuk memenuhi caj cepat 3-4C.

 

Masa depan, OptimumNano akan memberikan permainan penuh kepada kelebihan teknikal dan sumber mereka sendiri, bersama-sama Dongfeng, FAW dan sebagainya di pasaran kereta penumpang untuk menyediakan daya penggerak yang lebih berkuasa.