OptimumNano Menjadi Salah satu Pembekal Terbaik

- May 26, 2017-

22 Mei 2017, untuk "membuat kemenangan untuk menang" sebagai tema persidangan pembekal bas Shenlong 2017 di Shanghai Star River Hotel. Dari seluruh pakar industri automotif tenaga negara yang baru dan banyak bahagian, menumpuk tumpukan, wakil-wakil perniagaan pasca-pasar berkumpul untuk membincangkan rancangan pembangunan. Shenzhen City Waters Battery Co., Ltd. berdasarkan kapasiti pengeluaran bateri yang kuat, produk dan perkhidmatan yang berkualiti di bas Shenlong beberapa pembekal menonjol, memenangi "2016 luar biasa pembekal."


Shenlong bas "2016 pembekal cemerlang" tapak anugerah


Shenlong adalah satu-satunya di Shanghai dan salah satu daripada syarikat pembuatan bas yang lengkap, produk termasuk pengangkutan penumpang jalan raya, pelancongan, pengangkutan awam, kumpulan dan segmen pasaran lain, telah membentuk gred produk mewah lebih dari 20 kategori lagi daripada 300 kereta penumpang lengkap rangkaian Produk. Terima kasih kepada sokongan dasar, perkembangan pesat industri dan strategi kenderaan tenaga Shenlong baru, Shenlong dan Walter Ma dari 2016 untuk mewujudkan perkongsian strategik antara kedua-dua pihak dalam pembangunan produk, pelengkap pasaran, pertukaran pesanan dan aspek-aspek lain untuk menyatukan tangan untuk mewujudkan Keadaan menang-menang, kerjasama semakin baik.


Wal-Mart menerima penghormatan ini, bukan siang dan malam. Sejak penubuhannya pada tahun 2002, Waters menubuhkan "kepimpinan teknologi yang berorientasi rakyat, jaminan kualiti, komitmen kepada kualiti global", dan Shenlong meneruskan "butir-butir kejayaan atau kegagalan, kualiti menentukan masa depan," konsep kualiti bertepatan dengan Syarikat ini dengan tegas mengimplementasikan ISO9001 dan sistem automotif ISO / TS16949 standard industri automotif, penyelidikan bebas dan pengembangan bateri kuasa dengan keselamatan yang tinggi, kuasa tinggi, penyesuaian alam sekitar yang kuat dan kehidupan kitaran panjang dan kelebihan lain, banyak pengakuan pasar, sangat baik kualiti Shenlong Operasi selamat pengiring bas, juga bas Shenlong "2016 pembekal luar biasa" jaminan yang kuat ini kehormatan.


receptionk (3).jpg

2017-6 Munish Antara solar.


Bas Shenlong menganugerahkan Waters "pembekal luar biasa 2016"


Untuk menyumbang kepada pembangunan tenaga lestari yang mampan, dan sentiasa meningkatkan kedalaman kerjasama dan keluasan topik ini. Encik Meng Mengguang, pengerusi lembaga pengarah Walterma Battery Co., Ltd., mengulangi pada mesyuarat bahawa strategi SMART ketua eksekutif Waltmar Group, Li Jinlin, mencadangkan untuk tegas memahami lima kata kunci: Selamat , Pemasaran, Auto,), Kitar Semula, Teknologi. Dan mengatakan bahawa Walter adalah kekuatan dalaman yang keras dalam latihan, melalui penembusan teknologi yang berterusan, penambahbaikan kualiti, mengejar nilai yang dibezakan, komited untuk mewujudkan sistem baru yang didorong tenaga.


Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, Waters dalam bidang tenaga bateri kuasa tenaga baru sentiasa mematuhi langkah demi langkah, pepejal, hanya dengan kualiti bateri yang melampau, sehingga tenaga "hijau" menjadi puluhan ribu isi rumah, dengan inovasi untuk menunjukkan Kenderaan tenaga baru China Industri kelajuan dan keghairahan!
Kumpulan pertama "syarat standard industri bateri kuasa bateri" yang dipilih; bateri yang sepadan dengan jumlah domestik menduduki tempat kedua; negara ini dilengkapi dengan sistem tenaga kuasa Waters kenderaan tenaga baru lebih daripada 60,000, meliputi 31 wilayah dan bandar-bandar domestik, dan jauh Jualan enam benua lebih daripada 40 negara dan wilayah, pasaran domestik menduduki tiga teratas; perusahaan perindustrian terpilih di Shenzhen ratus perusahaan; menduduki 500 syarikat tenaga baru di dunia ... ... Ini adalah kemuliaan Wal-Mart daripada "Pingat".

微信图片_20170526094148.jpg