Kemunculan secara tiba-tiba Titanate Lithium untuk menyalin harga kobalt ia?

- Mar 02, 2017-

Syarikat, termasuk Kesatuan Li Bai, tersenarai dalam negeri titanium dioksida yang nuklear titanium dioksida, emas Pu Titanium dan Ananda empat, di mana Kesatuan Li Bai diperolehi naga python titanium industri, menjadi Asiaand #39; s pertama, worldand #39; s keempat titanium dioksida pengeluar.

Como, Huntsman Koster tiga gergasi Antarabangsa titanium dioksida diumumkan pada bulan Februari, bermula 1 Mac pada produk titanium dioksida untuk menaikkan harga, harga rantau Asia-Pasifik termasuk meningkatkan setan 150 US dolar dolar AS-200 antara.

Muka daripada peningkatan yang besar dalam titanium dioksida, terdapat pelabur mula ke berhati-hati. Tetapi industri memberitahu pemberita bahawa harga semasa bagi titanium dioksida seolah-olah menjadi besar, tetapi berbanding dengan harga tinggi sebelumnya 23,000 yuan tiada bukanlah jarak yang kecil.

Kenderaan tenaga baru bukan sahaja menggesa litium, tetapi juga kobalt meletupkan, dan sekarang perlu merosakkan pasaran titanium dioksida. andquot; kami bateri litium titanate kepada permintaan untuk titanium dioksida yang dua kali ganda tahun, jadi Ruang pasaran masa hadapan adalah sangat large.andquot; Berkepentingan Zhuhai Yinlong pemimpin bateri litium domestik titanate sebagainya pelapor kad berkata.

Kobalt harga untuk tempoh enam bulan kerana bahan ternary kenderaan tenaga baru dan dicari selepas spekulasi oleh ibu, dan dengan lebih banyak industri modal litium berlebihan titanate bateri, permintaan mewah titanium dioksida kian meningkat dengan pesat, dijangka membentuk trend pembangunan industri titanium dioksida yang

Dengan perkembangan teknologi baru yang dibawa oleh permintaan baru, industri titanium dioksida sendiri setelah bertahun-tahun melalui penyatuan dan inventori, keadaan keseluruhan telah ringkasnya bekalan, ledakan industri bukan sahaja dipaparkan di dalam titanium dioksida harga terus meningkat, tetapi juga secara beransur-ansur digambarkan kepada companyand A-saham berkaitan #39; s ultra jangkaan prestasi, membawa Bai Li Lian dikeluarkan keputusan sebelumnya berita hari menunjukkan bahawa companyand #39; s keuntungan dalam 1816 484 juta, peningkatan sebanyak 334%.

andquot; Kami kini secara ringkas penawaran, dikeluarkan sejurus selepas Tarik kaki, seluruh industri adalah rendah inventory.andquot; andquot; Benar-benar penuh memuatkan pengeluaran, asas inventory.andquot tiada; Bai Li Lian, Jin Pu Titanium dan lain-lain syarikat titanium dioksida di temuramah bersama wartawan Kad jadi kata.

Data Tempahan menunjukkan bahawa sejak akhir 2015 rutile harga titanium dioksida ke dalam bahagian bawah 9500 yuan/Tan, setakat ini lebih dari setahun selepas harga cepat meningkat kepada 18,000 yuan/Tan, atau menghampiri 90%, anatase titanium dioksida yang juga berlaku di

Pengeluaran dan jualan yang berkembang pesat

andquot; Hampir seratus peratus daripada orang-orang yang yakin tentang harga titanium dioksida pada separuh pertama tahun ini! andquot; Yang terkenal tempatan titanium serbuk Pengurus Jualan Yangjing Li kepada pemberita pada kad, malah, daripada suku kedua tahun 2016, pasaran domestik dan antarabangsa titanium dioksida dalam situasi berkembar dua, sekarang pendek kata bekalan, syarikat kami menghasilkan barang-barang yang ditarik dari sini tidak lama lagi, industri keseluruhan inventori yang rendah.

Pemimpin industri domestik titanium dioksida Bai Li Lian dan bagaimana untuk melihat? andquot; Sendiri berfikir bahawa dalam separuh pertama tahun 2017, titanium dioksida akan terus mengekalkan trend 2016.andquot; Ini adalah Bai Li Union Timbalan Pengurus Besar Shen Qingfei pada bulan Januari tahun ini, Bilakah temuduga pandangan pelabur institusi.

Syarikat, termasuk Kesatuan Li Bai, nuklear titanium dioksida, emas Pu titanium dan Ananda empat domestik titanium dioksida tersenarai. Kesatuan Li Bai yang diperolehi python naga industri titanium, menjadi Asiaand #39; s pertama, worldand #39; s keempat titanium dioksida pengeluar, kuasa membuat tawar-menawar yang bertambah baik.

Bercakap tentang keadaan perintah, Yang memberitahu pemberita: andquot; pelanggan kami sangat stabil, Syarikat ini pada setiap bulan satu, mengikut kapasiti pengeluaran mereka sendiri, berapa banyak bilangan tunggal yang kering, tidak segera. Perintah sekarang lebih awal daripada jadual, kebanyakan kilang yang kini dalam senarai pada bulan Januari tidak selesai lagi!

Yang Jingli di mana Syarikat telah mengambil dan pengklorinan line proses, hanya mewah rutile titanium dioksida, digunakan untuk menggantikan import. Menurut beliau lagi, dalam negeri semasa menuntut bagi mewah titanium dioksida kira-kira 25 juta tan, andquot; yang mengimport 200,000 tan, kami membekalkan 50,000 tan pada masa lalu kita mempunyai beberapa eksport, perakaunan untuk mengeksport kira-kira satu dalam sepuluh, hanya membekalkan pelanggan strategik tahun lepas, meningkat oleh sepuluh kali, lebih daripada dua ribu tan.

Sekarang, titanium dioksida telah memasuki musim Mac. Untuk jualan musim, Bai Li Union Setiausaha Shen Qingfei berkata, produk itu boleh menjadi semakin tegang.

Manakala gergasi Antarabangsa menghadapi musim telah mendahului pasaran susun atur. Komor, Huntsman dan Kotter tiga gergasi titanium dioksida diumumkan pada bulan Februari, bermula 1 Mac pada penjualan produk titanium dioksida untuk menaikkan harga, harga rantau Asia-Pasifik termasuk meningkatkan satu tan dalam dolar AS 150-200 dolar AS antara.