Untuk Model 3 Terbuka Tesla Akan Dihantar Model Permulaan Entri S 75

- Jul 27, 2017-

untuk Model 3 terbuka Tesla akan dihentikan peringkat masuk Model S 75

Tesla secara rasminya mengumumkan penjualan versi pemacu roda belakang Model S 75, yang dibuka untuk Model 3.

teslamodel.jpg

Pengguna masih boleh menempah model ini sekarang, yang dijangka akan dihantar pada bulan September, tetapi saluran pembelian dijangka ditutup tidak lama lagi. Ini terikat untuk meningkatkan versi Model 3 dan Model S yang akan datang antara perbezaannya. Model 3 dijangka berharga $ 35,000, dan versi pemacu roda belakang semasa Model S bermula pada $ 69,500, selepas penjualan model ini, Model S dari harga naik menjadi $ 74,500.


Di samping itu, penjualan model ini juga bermakna Model Model S dan Model X Tesla akan menggunakan konfigurasi dwi-motor dan semua roda.


Tesla mempunyai duluan untuk penjualan model kemasukan, beberapa bulan lalu model itu adalah tragis "racun" tangan, maka model model S Model menjadi harga 75,000 dolar AS Model S RWD 75. Kami semua meneka Model entry Model 3 akan juga pemacu roda belakang, berharga $ 35,000, pengguna boleh menaik taraf ke pemacu semua roda dan bateri berkapasiti tinggi. Dari Tesla hingga penyampaian pengguna Model 3 pertama ada lima hari, ketika kami akan membawa pesan langsung pertama.