Februari baru tenaga model jualan Top10 dengan bateri?

- Mar 20, 2017-

Ini baru sahaja dibuka dua sesi, jerebu di Beijing untuk kembali. Bercakap tentang masalah kualiti udara, kita perlu menyebut kereta ekzos pencemaran persekitaran hidup, semasa sesi dua daripada governmentand #39; s perhatian kepada kenderaan tenaga baru telah dipanaskan sekali lagi. Walau bagaimanapun, baru tenaga kenderaan, terutama kereta elektrik, bahagian inti daripadanya adalah tidak syak lagi bahawa bateri. Xiaobian penamat pada bulan Februari tahun ini, jualan terbaik sepuluh model tenaga baru, untuk melihat siapa model ini bateri paling kuat

Antaranya, siri Beiqi EC kenderaan elektrik yang dijual 2,800 unit sebulan, jualan tertinggi atas kenderaan tenaga baru, ditambah pula dengan penjualan siri Beijing Auto EX 600 kenderaan elektrik, tenaga baru Beiqi tegas tegas dalam Ketua pasaran automotif tenaga baru tempat teratas. Saya takut bahawa model boleh melihat hanya lain, terus berusaha bersungguh-sungguh. Kita mula dari bateri tenaga baru bekalan Beiqi bercakap tentang hal itu!

Prestasi kenderaan tenaga baru Beiqi baik, mesti tidak meninggalkan sumbangan kuasa bateri. Contohnya: pada Beiqi EC180, kereta menggunakan kapasiti 20.3 darjah elektrik yuan tiga pek bateri litium, tetapi kereta baru itu hanya menyokong pertuduhan perlahan, proses mengecas mengambil masa sehingga 12 jam.


Sanyuan bateri litium mempunyai kelebihan ketumpatan tenaga tinggi, lebih tinggi daripada jumlah tenaga. Walau bagaimanapun, bahan ternary tidak boleh melalui percubaan Akupunktur, di litar pintas dalaman, bateri kes rosak, ia adalah mudah untuk membawa kepada pembakaran, letupan dan insiden keselamatan lain. Di samping itu, hayat bateri litium yuan tiga adalah agak pendek, nikel yang global, kekangan sumber cobalt, harga pasaran lebih tinggi. Walau bagaimanapun, situasi pasaran semasa, syarikat-syarikat kereta memberi lebih perhatian kepada tiga yuan litium bateri lebih tinggi tenaga ketumpatan, meningkatkan perbatuan yang bersepadu, maksimum yang memenuhi keperluan pengguna perbatuan, jadi saya percaya bahawa masa depan produk tenaga baru Beiqi akan lebih penggunaan bateri litium tiga yuan.

Kedudukan kedua dalam pengetahuan kacang D2, Geelyand #39; s yang tenaga baru kenderaan elektrik. Dari segi kuasa, model 2017 kacang D2 model dilengkapi dengan tiga yuan bateri litium, kelajuan kereta baru sehingga 100 km/j, kelajuan malar perbatuan sebanyak 180 km, 100 kilometer hanya 8 darjah elektrik. Mengecas cerucuk boleh langsung disambungkan 220V rumah kuasa, 6-7 jam atau sebagainya boleh berpuas hati dengan kacang D2 penuh elektrik, dan bateri juga menikmati lapan tahun atau 120,000 km jaminan kualiti, jadi jualan bulanan 2206, menduduki tempat kedua, ada kredit secara semulajadi tiada bateri itu