Transformasi menyeluruh sektor perkilangan Smart, OptimumNano menang masa depan dengan kualiti

- Nov 21, 2017-

Transformasi menyeluruh pintar perkilangan, menang OptimumNano masa depan dengan kualiti

微信图片_20171121152040.jpg

Ini merupakan era penuh peluang - Negeri galakan, sokongan kewangan, kemasukan modal, pembangunan tidak boleh kenderaan tenaga baru dan kebangkitan perusahaan; Inilah juga tempoh paling mencabar - dasar pelarasan, perubahan industri, dipertingkatkan persaingan industri pembangunan dan corak baru upgrade momentum terbuka, korporat. Berdasarkan arus pembangunan dan merebut peluang-peluang masa, OptimumNano akan menyeluruh mengubah dengan kebijaksanaan dan pengilangan untuk memenuhi industri baru dalam industri dan menang masa hadapan selaras dengan "kualiti".

微信图片_20171121152046.jpg

November 18, "2017 (ketiga) Guangzhou Antarabangsa elektrik kenderaan industri Summit" grand pembukaan di Guangzhou International Convention and Exhibition Centre. Sidang Kemuncak itu adalah anjuran bersama Majlis China untuk promosi perdagangan antarabangsa dan cawangan industri automobil dan Gaojiu kenderaan elektrik Co., Ltd. Lebih daripada 300 pemimpin kerajaan, pakar-pakar industri dan ahli perniagaan yang berkumpul di Yangcheng untuk membincangkan dasar kerajaan Nasional dan tempatan, struktur pasaran dan trend kenderaan elektrik, Jalan teknologi, pembuatan kenderaan elektrik menumpukan pada topik-topik seperti dasar industri, akademik teori dan pratikal perlanggaran.


Pada mesyuarat itu, Pengerusi OptimumNano tenaga Co., Ltd. Zhong Mengguang dihantar "kebijaksanaan-dibuat" kualiti "menang masa depan," ucapan indah. Berdasarkan prestasi semasa kuasa bateri produk, kos yang tinggi, adalah masih sukar bagi memenuhi keperluan kenderaan tenaga baru untuk menggalakkan popularization daripada status quo dalam industri, OptimumNano inovatif dicadangkan bateri "Keselamatan, perisikan berkualiti, sambungan rangkaian, "trend pembangunan baru empat.undefined

OptimumNano diterbitkan sebuah ucapan yang bertajuk "Pencipta lagi Maha Bijaksana" dan "Menang masa depan"


"Persaingan masa hadapan bagi syarikat-syarikat kuasa bateri, Keselamatan adalah peningkatan teras dan berkualiti adalah asas." Zhong Mengguang menegaskan pada awal.


Bagaimana untuk mematuhi kuasa industri bateri, trend pembangunan baru empat modernizations yang lalu, Walter telah membuat pelan tindakan: "Dibuat pada tahun 2025 China" sebagai panduan kepada strategi bijak Walter sebagai inti, OptimumNano daripada bateri kuasa tradisional pengilang kepada kebijaksanaan transformasi baru pengeluar tenaga, menerajui pembangunan industri "berketepatan tinggi, kelajuan tinggi, keboleharapan tinggi".


Pertama sekali, Keselamatan adalah asas dan OptimumNano telah melakukan banyak kerja dalam bidang ini. Keselamatan bateri, menggunakan bahan keselamatan yang tinggi positif dan negatif, elektrolit kalis api, diafragma tahan suhu yang tinggi dan lain-lain bahan mentah berprestasi tinggi, dan melalui berasaskan gas peranti, semasa mengganggu peranti CID dan lohong dan lain-lain prestasi keselamatan alat bantuan Keselamatan dan sebagainya. Dari segi Kumpulan, sistem BMS bagi pek bateri juga direka untuk mengambil inisiatif untuk menyediakan perlindungan penyamaan dan penyamaan mendatar dan perlindungan dalam PCB. Siri ini juga termasuk satu siri Reka bentuk perlindungan overcurrent membujur dan perlindungan lampu.


Kedua, OptimumNano telah menjalankan langkah-langkah yang sistematik untuk meningkatkan kualiti bateri. OptimumNano tegas mengawal selia pengurusan kualiti bateri, mengemukakan rintangan voltan konsisten, konsisten, berterusan semasa nisbah, caj konsisten, diri melaksanakan konsisten, konsisten kapasiti, kitaran yang konsisten dan melaksanakan platform konsisten "lapan konsisten" prinsip, melalui pengeluaran automatik untuk mengurangkan pengeluaran produk kelemahan, mempertingkatkan kualiti produk OptimumNano untuk mencapai kualiti sistem bateri tiruan. Pada masa ini, kadar kecacatan produk OptimumNano telah telah berjaya dikawal dalam 900ppm.

 

Di samping itu, OptimumNano aktif mencipta kilang pintar, pelaksanaan penuh bengkel pengeluaran automatik sepenuhnya, untuk mencapai dinamik bateri pintar pengeluaran dan pengurusan. Pembuatan kebijaksanaan bukan sahaja meningkatkan kecekapan pengeluaran OptimumNano, mengurangkan artifak-artifak yang dihasilkan oleh produk, tetapi juga sangat meningkatkan kadar Pas, produk konsisten dan kestabilan bagi setiap proses. Satu lagi kelebihan yang penting adalah bahawa ia mengurangkan kos dan meningkatkan kecekapan bagi Syarikat.

 

Akhirnya, OptimumNano telah dibina besar berasaskan data pemantauan platform untuk Internet seluruh perkara, membolehkan rangkaian dan pembuatan. Melalui data yang besar Pusat platform, real-time Pemantauan semua kenderaan kuasa bateri, semasa, voltan, kelajuan, kedudukan, komponen utama dan lebih daripada 90 maklumat masa nyata untuk mencapai rangkaian sistem bateri. Memantau operasi kenderaan dan komponen utama diagnosis kerosakan tepat pada masanya, amaran awal, sambutan yang pesat, mendapat perlindungan keselamatan bateri, operasi Syarikat-syarikat operasi dan pengendalian socket pemandu.


微信图片_20171121152051.jpg


OptimumNano diterbitkan sebuah ucapan yang bertajuk "Pencipta lagi Maha Bijaksana" dan "Menang masa depan"


Bergantung kepada kelebihan menyeluruh di atas, Kumpulan Watermar telah membuat pencapaian yang luar biasa. Antara dalam 1-10 disyorkan Katalog yang telah diumumkan pada tahun 2017, jumlah model sokongan Watermar ini ialah 175 dengan syer baru tenaga kenderaan dan bas-bas di atas empat dalam industri.


Kesan daripada peningkatan kecekapan dan pengurangan kos adalah sangat jelas. Pembaharuan menyeluruh automasi telah banyak meningkat kecekapan pengeluaran dan disimpan banyak keperluan tenaga kerja dan kos. Barisan pengeluaran mengambil 1GWHPACK sebagai contoh, jumlah pekerja berkurangan dari 365 kepada 28, penjimatan 30.35 juta kos Tahunan.