China mempunyai longgokan mengecas awam 150,000 untuk pembangunan

- Feb 09, 2017-

Pada 2016, China telah 150,000 awam mengenakan longgokan bagi pembangunan Chinaand #39; s kenderaan elektrik industri telah diletakkan asas yang paling penting. Walau bagaimanapun, kelebihan ini adalah berkemungkinan menjadi satu beban.

Berkuasa rendah menggunakan cerucuk adalah sukar untuk memenuhi permintaan pasaran

14 Januari 2017, di China, andquot; 100 orang akan kenderaan elektrik, andquot; forum itu, Presiden dan CEO dari Volkswagen China Hezmann terus terang menegaskan bahawa walaupun Chinaand #39; s membangunkan rangkaian lebuh raya kereta elektrik yang menggunakan cerucuk, tetapi pengalaman pengguna yang miskin. Ini mengenakan kuasa maksimum cerucuk adalah hanya kira-kira 40Kw, 300 km mileage kenderaan elektrik perlu 90 minit untuk dicas sepenuhnya.


Kelemahan sudah jelas.

1, pemilik pengalaman buruk: pemilik tidak boleh menerima longgokan caj berikut untuk tunggu 1.5 jam dan kemudian, setkan di jalan raya, ini tidak termasuk masa Perbarisan. Dalam proses menjalankan gesa berkelajuan tinggi, perkara-perkara yang akan menjadi lebih teruk lagi.

2, mengurangkan kecekapan operasi: untuk meningkatkan kepuasan pertuduhan itu, pengusaha perlu menambah bilangan mengecas longgokan, yang memerlukan peningkatan di kawasan, di China, menyewa kos harga adalah sangat mahal. Pusat bandar adalah tidak cukup tempat untuk memasang tumpukan pengecasan.

Harga kereta asing telah susun atur secara besar-besaran longgokan Super pengecasan

30 Disember 2016, Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz, Ford, Audi, Porsche mengumumkan pembinaan bersama sebuah stesen Super pengecasan seluruh Eropah, mengecas kuasa cerucuk akan sampai ke 350Kw.

Longgokan pengecasan ini dan sedia ada dalam negeri mengecas longgokan berbanding kecekapan pengecasan adalah 10 kali caj longgokan, keupayaan pengecasan per unit luas yang meningkat sebanyak 10 kali pengguna untuk mengurangkan masa menunggu sebanyak 90%. Kecekapan operasi dan penambahan pengalaman pengguna adalah revolusi. Fasa pertama akan mempunyai 400 Super pengecasan longgokan Stesen dibina menjelang 2020 tidak akan menjadi beribu-ribu Super pengecasan Stesen sepanjang lebuh raya Eropah.

26 Disember, 2016, Masi mengumumkan Tesla menaik taraf komprehensif yang super mengecas longgokan, kuasa mengecas dari 120kw ke 350kw. Selepas peningkatan selesai, kereta Tesla boleh disiapkan dalam tempoh hayat bateri 300km 10 minit. Tesla di tanah besar China sudah mempunyai stesen Super pengecasan 698 dan 4311 super longgokan pengecasan.


Maske terus membuat pisau, katanya tumpukan Super pengecasan 350km beliau berpandangan adalah semata-mata andquot childrenand #39; s toysandquot; Tesla juga akan memberi lebih kuasa mengecas longgokan.