BYD membangunkan tenaga baru

- Feb 28, 2017-

Dalam tahun-tahun kebelakangan, BYD membangunkan tenaga, bahan api yang tradisional, kenderaan akan tidak lagi melihat penggantian bukti baik, pembuangan kuasa seluruh perusahaan, BYD kaitan kenderaan tenaga baru yang pertama, dan juga worldand #39; s pertama kepunyaan BYD. Berapa banyak Wang Chuanfu lebih banyak emboldened, katanya dalam satu temu bual pada penghujung tahun lepas: andquot; BYD utama tenaga kenderaan baru, yang memerlukan satu proses, tidak begitu cepat jika anda dua kali ganda kos untuk berbuat begitu daripada mereka (Volkswagen TSI + DSG, Toyota yang bercampur-campur) hanya 10% daripada kata-kata, yang boleh mencapai worldand #39; s pertama. andquot; Dapat dilihat, BYD mau, lebih tenaga baru yang pertama, tetapi juga ingin menjadi industri kereta pertama.


27 Februari, BYD yang dilancarkan secara rasmi di Shenzhen, perbatuan elektrik tulen mencapai 100 km 100 dinasti Qin dan Tang 100, dua kereta baru dalam proses pembuatan, peringkat konfigurasi telah Di serbuk dan banyak media pengiktirafan. Pada masa yang sama, BYD untuk membawa perniagaan Cina tiga cemerlang, China Putian, penurunan pelancongan keamanan beli insuran, China Mobile dan rakan lain awam kepada andquot; mengurangkan suhu degreesandquot 1 bumi; sebagai slogan, dibebaskan andquot di; futureandquot elektrik; ekosistem.

Ia seolah-olah bahawa BYD mahu permainan big yang seterusnya, Qin 100 / Tang 100 ialah langkah pertama, pengenalan Chuanfu berkembar: andquot; kereta dwi-mod kita penuh elektrik untuk menjalankan 130 km, dan bukanlah dwi-Kereta, asas kereta elektrik, penggunaan jangka panjang, dan kini ditukar konsep kereta dwi-mode, teknologi yang meningkat, kos rendah, itulah apabila wabak besar BYD. andquot; Eco-strategi adalah langkah kedua untuk menyelesaikan userand #39; s menggunakan longgokan, membantu BYD Dual mod untuk meningkatkan kadar penembusan.


Menaik taraf produk dua mod kenderaan bukan sahaja meningkatkan perbatuan elektrik yang tulen

Dinasti Qin 100 / Tang 100 disenaraikan, BYD yang terlibat dalam pertempuran bukanlah sebuah persidangan yang kecil, Shenzhen Spring Hujungnya gimnasium pentas utama, beberapa ratus meter satah Luaran, tempat kejadian adalah lebih grand? Awam daripada orang ramai untuk menelefon ke rumah, berkata dia menonton andquot; BYD Auto Show.andquot; Pentas utama penonton ke atas beribu-ribu kerusi, jemputan Di serbuk, rakan wakil-wakil, Pengedar dan domestik arus media, di tempat kejadian tidak kurang daripada mana-mana gantian domestik model baru - ini menunjukkan bahawa, bagi BYD, kedua-dua kereta baru itu adalah penting, setanding dengan penggantian.