BYD Jianghuai Zhongtai Jualan Dalam Tahun Pertama Tahun Menurun Tahun Pertama Ketara Tahun Ini

- Jul 27, 2017-

2017 telah lebih separuh daripada separuh pertama hasil ujian separuh tahun perniagaan auto telah dikeluarkan. Penjualan jenama bebas dengan banyak perhatian, yang Geely, kereta penumpang SAIC dan Guangzhou Automobile Chuan Qi, telah membuat pertumbuhan jualan yang baik.

Tetapi terdapat banyak jenama bebas, berbanding dengan tempoh yang sama tahun lepas, terdapat penurunan yang ketara dalam jualan. Antaranya, BYD, JAC dan penurunan Zhongtai lebih jelas.

BYD, JAC, jualan tahun ke tahun Zhongtai jatuh dengan ketara

BYD Auto

BYD menyempurnakan jualan pada separuh pertama tahun ini kepada 184,000, berbanding dengan 216,000 pada separuh pertama tahun lepas. Jualan tahun ini berbanding tahun lepas terdapat 32,000 jurang.

BYD, JAC, jualan tahun ke tahun Zhongtai jatuh dengan ketara

BYD sejak tahun lepas secara keseluruhan agak lembab, hanya model tenaga baru yang dapat dilihat pada masa lalu. Model tradisional, SUV tidak membuat kejayaan, termasuk S7, Song dan yuan, termasuk jualan tidak boleh mengatakan yang baik.

S7 pada separuh pertama jualan hanya 14,000, yuan hanya 11,800, prestasi terbaik Song, dan hanya 41,100. Dan model tenaga baru Tang juga prestasi juga tidak berpuas hati, hanya 7502 jualan setengah tahun. 1501059774989089015.jpg

BYD, JAC, jualan tahun ke tahun Zhongtai jatuh dengan ketara

Kereta, kini hanya bergantung pada fasad F3, F3 dengan harga yang rendah dan ruang besar, menarik banyak pengguna. Dan G5, kelajuan tajam, dan sebagainya telah pada dasarnya tiada jualan.

Malah, BYD dalam tenaga baru juga tidak menghadapi tekanan kecil, kereta penumpang SAIC melancarkan satu siri model tenaga baru yang telah membuat reputasi yang baik dari jualan, bergantung pada penampilan yang lebih baik dan pengerjaan yang lebih terperinci, terikat untuk menghasilkan BYD besar tekanan. Kereta penumpang JAC tahun ini boleh digambarkan sebagai pertemuan Waterloo, jualan berhampiran dengan pinggang. Pada separuh pertama tahun ini hanya menyelesaikan 113,000 daripada enam bulan jualan, berbanding dengan 18.9 juta tahun lepas.

BYD, JAC, jualan tahun ke tahun Zhongtai jatuh dengan ketara

Jualan JAC sebenarnya telah ditakdirkan, penjualan sendiri Huadan Ruifeng S3 tahun ini, penurunan pesat dalam jualan keseluruhannya mempunyai kesan yang besar. 1501059775113014222.jpg

Perhalusi S3 terutamanya yang hilang dalam penampilan, reka bentuk rekaan ke belakang, kualiti kerja secara umum, dengan SUV kecil yang lebih cantik disenaraikan, pengguna dengan cepat mengalihkan sasaran.

BYD, JAC, jualan tahun ke tahun Zhongtai jatuh dengan ketara

JAC tahun ini juga menyenaraikan model SUV Swiss wind S7, walaupun harga Swiss S7 angin tidak tinggi, konfigurasi juga baik, tetapi persaingan pasaran SUV tahun ini lebih sengit, penilaian kereta yang tajam tidak optimis mengenai prestasi pasaran S7. JAC tahun ini akan menjadi agak sukar, separuh kedua daripada separuh pertama akan lebih sedih.

Zhongtai Automobile

Prestasi kereta Zhongtai Automobile pada tahun lepas masih bagus, pelbagai model menjual, jualan pada separuh pertama tahun lalu mencecah 149,000, jualan tahun lalu juga berjaya menembusi 300,000.

BYD, JAC, jualan tahun ke tahun Zhongtai jatuh dengan ketara

Menjelang tahun ini juga sedikit meleset, walaupun tahun ini banyak model baru, tetapi separuh pertama jualan tahun ini hanya 106,000.

Penurunan jualan Zhongtai, dalam satu tangan adalah peningkatan persaingan pasaran, sebaliknya juga menunjukkan bahawa tiruan jalan itu akan berakhir. Dengan kematangan pengguna dan kritikan media, pertunjukan tiruan hanya secara beransur-ansur hilang pasaran.

BYD, JAC, jualan tahun ke tahun Zhongtai jatuh dengan ketara

Sudah tentu, tahun ini, kereta Thailand di dalam kereta baru, juga merupakan kemunculan model asal, termasuk T700 yang telah disenaraikan dan T500 dan T300 akan datang, dan lain-lain, jalan asal boleh diterima oleh pengguna, seterusnya datang dari mesyuarat. 1501059775207095632.jpg