Berat bateri

- Nov 02, 2016-

Cara untuk meningkatkan perbandingan ketumpatan tenaga bateri kuasa anda adalah terhad, di samping mengembangkan jenis baru bateri tanpa komponen bahan aktif positif ditambah dan mengurangkan komponen aksesori bateri dalam dua cara. Pendekatan bekas untuk terus menambah kuasa bateri, tetapi soalan-soalan yang juga berbanding, seperti menolak Keselamatan dan sebahagian daripada soalan-soalan panas. Pendekatan kedua, walaupun kurang intuitif, tetapi juga boleh mencapai hasrat pendekatan pertama.

Mengurangkan kekuatan komponen aksesori tetapi tidak termasuk aksesori. Pembangunan bateri dari keadaan sekarang, Chinaand #39; s penyelidikan di kawasan ini dan penggunaan yang berbeza lag. Penyelidikan sains maklumat, kita perlu mengakui dan di luar negara ada jarak tertentu, terutamanya dalam pembangunan. Lain, penggantian ringan data soalan menghadapi kenaikan kos. Bateri sekarang keadaan sangat mahal, pemilihan tumbuhan yang tidak boleh.

Walau bagaimanapun, dari perspektif hasil penyelidikan luar negara, mencari kekuatan yang tinggi, maklumat ringan dan kos rendah mungkin. Beberapa waktu yang lalu, kereta Volvo mengumumkan bateri cahaya untuk masukkan semasa ujian praktikal, Volvo menunjukkan kos rendah, bahan bateri baru yang lebih mesra. Jika bateri yang kini telah digantikan sepenuhnya dengan maklumat baru, dapat mengurangkan berat kenderaan lebih daripada 15%, kesannya adalah jelas.