Jurang bateri meningkatkan kualiti keperluan industri untuk meningkatkan

- Nov 02, 2016-

Sekarang, Chinaand #39; s baru kereta elektrik industri berkelajuan tinggi menambah saluran, justru kerana ia cepat, sebagai salah satu komponennya teras bateri daya tarikan, jurang keperluan akan juga diperluaskan dalam masa hampir dua tahun. Menurut baic, JAC, mendengar dari syarikat-syarikat kereta seperti SAIC, pengilang telah menunjukkan bahawa kini disebabkan oleh bekalan kuasa bateri, dan mula memberi kesan kepada pengeluaran kenderaan dinamik baru.

Bateri yang membawa kepada pelaburan besar

Keperluan perniagaan akan disasarkan oleh perniagaan pintar. Adalah difahamkan bahawa disebabkan oleh bateri keperluan untuk meningkatkan, bateri yang banyak menghasilkan Syarikat melihat satu peluang, lama mengembangkan kapasiti. Sebagai contoh, di atas tiga--bateri global Panasonic, LG kimia (Korea antibodi terbesar dalam Syarikat petrokimia) dan Samsung SDI (Samsung Groupand #39; s gabungan syarikat-syarikat dalam kategori elektronik) telah dibiayai untuk membina kilang-kilang di China. Samsung SDI dipilih mempunyai dan domestik enjin piston ring dan silinder set kedudukan kategori mengungguli Kumpulan Anhui cincin kerjasama Kumpulan baru, kilangnya Xian Yu September 2015 dibina pengeluaran, boleh Tahunan 40,000 kereta tulen kereta elektrik dengan bateri; Oktober 2015, LG kimia di Nanjing kilang bateri yang disiapkan mempunyai 100,000 kereta baru kuasa kereta bateri perancangan tahunan; Disember 2015, Panasonic menunjukkan yang akan di Dalian mewujudkan kilang bateri, anggaran 2017 rasmi pengeluaran untuk menghasilkan bateri kenderaan 200,000 setahun apabila menggunakan kereta elektrik yang baru.

Kecuali syarikat asing, tempatan berbanding mempunyai ciri-ciri kuasa bateri pengeluar, kerana negara Xuan tinggi Seksyen kuasa kuasa terhad, dan Tianjin tentera Tuhan bateri Perbadanan, dan Syarikat Kereta BYD, dan litium latitud bilion boleh Corporation, dan hari boleh kuasa Syarikat,, juga mempunyai kuasa yang berlebihan berat badan secara mendadak litium bateri kategori dibiayai, dan teras elektrik, kuasa bateri, dan pemegang bateri sistem dan simpanan boleh jenis bateri , timbunan aspek telah mesti kekuatan kemahiran. Menurut statistik yang tidak lengkap, pada tahun 2015, China kuasa litium bateri kerja menambah pelaburan untuk memecahkan bilion, setakat tertentu, menggalakkan pembangunan Chinaand #39; s kereta elektrik yang baru.