Pemegang bateri 18650 dalam senarai 2017 kereta penumpang disyorkan direktori

- Feb 27, 2017-

Wilayah Guangdong, pembangunan industri berteknologi tinggi zon perindustrian West Road pada 9 - bateri 18650 selenium, pemimpin industri kuasa mudah alih di bandar Shenzhen, tenaga baru Co., Ltd. (selepas ini dirujuk sebagai andquot; Chong Mingandquot;) lokasi ibu pejabat.


andquot; Kami akan terus memberi kuasa dan tangan digital untuk memahami tahun ini, companyand #39; s prestasi sasaran sehingga 25% tahun ke tahun; dalam bateri digital, tumpuan utama adalah berorientasikan eksport, andquot; kata Cheng Tianzhao, Pengurus Besar bateri Chongming, berkata: tinggi - pasaran akhir; kuasa bateri, Perkhidmatan dua atau tiga tinggi - kualiti pelanggan.


Dari penubuhannya pada tahun 2003, Chuang Ming adalah berazam untuk baris 18650, supaya industri ini dikenali sebagai andquot; holderandquot bateri 18650; reputasi. Potong ke dalam kuasa bateri, Chuang Ming akan masih berpegang andquot; firstandquot kualiti; prinsip-prinsip perniagaan, semasa satu dilengkapi dengan model Kangdi Chong Ming bateri berjaya senarai kumpulan pertama kenderaan tenaga baru dalam direktori 2017, kereta penumpang akan menjadi yearand Chong Ming ini #39; s utama memandu memaksa pasaran.


Adalah difahamkan bahawa bateri Chongming sejak 2014 ke pasaran bateri kuasa tenaga baru, beban kumulatif lebih 40,000 unit, telah menjadi baru tenaga industri automotif, salah satu daripada pembekal-pembekal utama bateri.


Walaupun menurut Persatuan automobil data menunjukkan bahawa pada Januari 2017 pengeluaran kenderaan tenaga baru dan jualan telah 6889 dan 5682, turun sebanyak 69.1% berbanding tahun sebelumnya dan 74.4%. Tetapi prospek industri kuasa bateri yang masih sangat cerah, itulah Chongming Cheng Tianzhao mematuhi sebab utama. Industri tenaga bateri untuk dasar yang kukuh ciri-ciri ini, Chuang Ming akan meletakkan kawalan risiko di tempat pertama, manakala ketat memahami kualiti bateri mati.


Masukkan kenderaan tenaga baru yang disyorkan direktori


Berpegang kepada andquot di; firstandquot kualiti; konsep ini berjaya. 23 Januari 2017, Kementerian industri yang dikeluarkan terawal kenderaan tenaga baru tahun ini disyorkan direktori. Grid tenaga litium kuasa tinggi mendapati bahawa bateri mudah alih yang dilengkapi dengan Kangdi model tempat senarai.


Ini juga adalah tempat yang terang untuk membayar kualiti pulangan. Bagi mengawal kualiti bateri, Chuang Ming orang daripada sumber bahan untuk mewujudkan satu genggam ketat iman, kerjasama dengan pembekal bahan adalah syarikat-syarikat terkemuka dalam bidang pecah-sempadan, pada masa yang sama, Chong Ming juga akan menjadi pembekal dengan institusi-institusi penyelidikan, institusi-institusi dan pembangunan bersama beberapa bahan-bahan baru , pembentukan laluan teknikal yang unik untuk meningkatkan prestasi bateri.


Pengenalan Cheng Tianzhao: andquot; Pada masa ini, Chong Ming adalah dengan lebih 10 kenderaan tenaga baru untuk mengekalkan interaksi dan kerjasama, selain publisiti telah memasuki Kumpulan baru kenderaan tenaga baru yang disyorkan direktori Condi, terdapat hampir 10 model memohon disyorkan Katalog, ada ada kekurangan baik domestik - kereta penumpang yang dikenali dan logistik kereta perniagaan.


Walau bagaimanapun, sejak penghujung tahun lepas untuk menampung pengisytiharan New Deal, perusahaan kereta kerana subsidi bagi tanah tekanan syarikat-syarikat bateri untuk mengenakan tekanan ke, dan sejak awal logam kobalt huluan dan lain-lain harga bahan mentah litium terus meningkat, perniagaan bateri tinggal di andquot huluan dan hiliran; cracksandquot;. Chongming akan bagaimana untuk berurusan dengannya? Cheng Tianzhao tentang 2009 dalam bidang digital digital Ming mengalami satu masa lalu.


Masa itu, margin keuntungan pasaran komputer notebook untuk menarik lebih banyak Cina perusahaan mula memasuki pasaran sekunder bateri notebook, pasaran adalah huru-hara, harga perang pertempuran sengit. Pada masa itu, Chuang Ming menghadapi dua pilihan: pertama, mematuhi pengeluaran berkualiti tinggi, tetapi akan membawa kepada kerugian; Kedua, mengikut trend pasaran, mengurangkan kos dan mengurangkan kualiti bateri.


Akan andquot; qualityandquot; sebagai satu standard untuk menahan tekanan besar di pasaran untuk menjual bateri margin kasar kerugian bersih sebanyak yuan 1 harga kukuh selama lebih dari setahun. Akhirnya Chongming akhirnya merebut peluang kuasa mudah alih, memenangi kualiti andquot yang turnaroundandquot; medan semasa di dalam 18650 digital, Chong Ming telah menjadi satu jenama-jenama mewah mengiktirafkan industri yang diiktiraf.


Tidak kira bagaimana pasaran berubah, Chong Ming sentiasa mematuhi dasar kualiti mereka sendiri dan garis bawah. Cheng Tianzhao disebut dalam temu bual itu, andquot; jika tidak asal berpegang kepada kualiti, tetapi juga pencapaian dalam pasaran digital serta pasaran tenaga baru, reputasi dan recognition.andquot;


andquot; Oleh itu, dalam pasaran kuasa bateri, Chong Ming masih akan tidak meninggalkan sendiri korporat falsafah, akan ketat mematuhi kualiti semasa sudut pandangan, disebabkan oleh pemilihan bahan mentah dan kawalan kualiti yang kasar, kos bateri kami, harga pasaran yang agak tinggi dalam industri, tetapi kami percaya bahawa harga kereta sangat baik terhadap kualiti bateri litium mempunyai pemahaman yang mendalam dan hasrat , Chuang Ming juga boleh mencari rakan-rakan yang berfikiran sama. andquot; Cheng Tianzhao terus menambah, sudah tentu, Syarikat akan mengukuhkan amalan kekuatan dalaman, seperti meningkatkan kadar bahan Pas, bahan-bahan baru, mengurangkan kos pengeluaran, meningkatkan daya saing produk.


Optimistik tentang pasaran kereta penumpang


Analisis khusus Kumpulan pertama 2017 ke dalam kenderaan tenaga baru yang disyorkan direktori 185 model boleh ditemui, kereta penumpang mempunyai senarai 73, membentuk 39%; yang menggunakan tiga yuan bateri kereta penumpang elektrik tulen kira-kira 40, merangkumi daripada 65.6%.


Cheng Tianzhao juga berkata bahawa dia adalah lebih optimistik tentang pasaran kereta penumpang. Dari dalam kereta harga sudut pandangan, walaupun subsidi untuk recile, tetapi Beiqi, Dongfeng, Geely dan banyak lain-lain kereta harga sound, harga pasaran produk akan tidak dapat diselaraskan; dari akhir pengguna point of view, tekanan persekitaran, pengalaman memandu, had pelayaran dan lain-lain faktor, pengguna akan kenderaan tenaga baru beli akan menjadi semakin sengit. Secara keseluruhannya, pasaran kereta penumpang 2017 berbanding tahun lepas tiada akan pertumbuhan sesetengah.


Dalam konteks ini, Chuang Ming strategi strategi yang dipilih ialah: terus mematuhi R andamp; D pelaburan, meningkatkan tahap peralatan, untuk mengekalkan pengeluaran berkualiti tinggi, sederhana Pengembangan kapasiti pengeluaran, pelanggan perkhidmatan yang baik; dalam pembangunan pelanggan baru, andquot; lemah air tiga ribu mengambil andquot minum; kerjasama anda di dalam kualiti pelanggan dan bukannya bilangan.


Pembangunan pasaran tenaga baru masih dalam peringkat awal, 3 hingga 5 tahun waranti bagi setiap perniagaan telefon bimbit adalah satu ujian yang besar, dalam perlumbaan maraton ini, untuk mengejar buta harga yang rendah adalah sama sahaja dengan racun untuk menghilangkan dahaga, seperti 15 tahun yang lalu, Chuang Ming orang dengan tegas percaya bahawa kualiti yang baik, akan andquot; Simpan awan-awan dan lihat moon.andquot;