Bateri kenderaan elektrik OptimumNano bersiar-siar dengan kualiti yang baik

Bateri kenderaan elektrik OptimumNano bersiar-siar dengan kualiti yang baik

Bateri kenderaan pelancongan elektrik OptimumNano dengan spesifikasi produk berkualiti: elektrik ciri-ciri mekanikal ciri-ciri operasi syarat kelebihan: 1) Keselamatan: kini paling Li-ion bateri, bebas-membakar di bawah ke atas voltan secara 40V,-letupan di bawah...

Berbual sekarang

Maklumat produk

Bateri kenderaan pelancongan elektrik OptimumNano dengan kualiti yang baik

Wholesale-2-Seater-Electric-Golf-Car.jpg


Spesifikasi produk:
Ciri-ciri elektrikal


Voltan nominal587
Kapasiti nominal100Ah
Galangan≤55mΩ
(Maks. at1000Hz)
Kitaran jangka hayatLebih daripada 2000 kitaranCiri-ciri mekanikal


Dimensi430 * 320 * 262±2mm
(Panjang * lebar * tinggi)(dengan keluli kes)
Berat badan~ 70kgSyarat-syarat operasi


Kaedah bayaranVoltan semasa/berterusan berterusan
(SK-CV)
Max. Caj voltan54.75V
Caj standard semasa20A (5 jam)
Suhu caj0℃ ~ 45℃
Max. Semasa pelepasan berterusan100A
Puncak luahan serta-merta semasa150A,
Masa puncak luahan serta-merta5 saat
Pelepasan akhir voltan37.5V
Melaksanakan suhu-20℃ ~ 65℃
Suhu simpanan-20℃ ~ 45℃Kelebihan:
1) Keselamatan: Pada masa ini bateri Li-ion paling selamat, bebas-membakar di bawah ke atas voltan secara 40V,-letupan di bawah menindik.
2) mesra: bahan-bahan yang tidak toksik.
3) kuat.
4) panjang kitaran hidup: kitaran 2000 kekal kapasiti 80%. Bateri Li-ion lain adalah hanya 300-500 cylces. Ni-Cd bateri Ni-MH dan Lead ini juga hanya 300-500 kitaran.
Dengan sesungguhnya bersepadu dengan antarabangsa pengurusan standard, bateri kami telah memperolehi ISO9001: 2000, ISO14000, CE, UL, SGS/RoHC, RBRC homologation dan terutamanya TS16949:2002 sijil dikeluarkan oleh NQA EV kereta bateri rekabentuk dan pembuatan. Bateri kami juga dipasarkan ke Eropah Barat, Amerika Utara, di Oceania, di Timur Tengah, Asia Timur dan tanah besar China.

Simpanan dan pengangkutan:
1. berdasarkan watak sel, persekitaran yang teratur bagi pengangkutan pek bateri LiFePO4 perlu diwujudkan untuk melindungi bateri.
2. semasa pengangkutan, 50% Merlimau mesti disimpan untuk memastikan bahawa litar pintas, kehadiran cecair dalam bateri atau rendam bateri dalam cecair tidak pernah berlaku.
3. bateri hendaklah disimpan di-20 ° C ~ 45 ° C di gudang di mana ianya Kering, bersih dan baik pengudaraannya.
4. semasa memuatkan bateri, perhatian perlu dibayar berbanding menjatuhkan, berpaling dan stacking serius.
 

Amaran!

●Never membuang bateri ke dalam air, pastikan ia sentiasa di bawah keadaan yang kering, rendang dan sejuk apabila tidak digunakan.
●Never terbalik yang positif dan negatif.
●Never berhubung dengan positif dan negatif bateri dengan logam.
●Never kapal atau menyimpan bateri bersama-sama dengan logam
●Never kalah, membuang atau trample bateri.
●Never memotong melalui bateri dengan kuku atau lain-lain alat edge.

Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah menjadi terkenal sebagai salah satu profesional pengilang dan pembekal 48v pek bateri litium 100ah untuk bersiar-siar elektrik kenderaan. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan bateri pukal dalam stok, kami menyambut anda untuk membeli atau borong harga baik bateri dibuat di China daripada kami.
Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah menjadi terkenal sebagai salah satu profesional pengilang dan pembekal bateri kenderaan elektrik persiaran optimumnano dengan kualiti yang baik. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan bateri pukal dalam stok, kami menyambut anda untuk membeli atau borong harga baik bateri dibuat di China daripada kami.
Sepasang:96V 72V 60V Motosikal Elektrik LiFePo4 Battery Pack Lithium Ion Li Seterusnya:Sesuai dengan 12V India beca litium bateri 48V 100Ah beca Pedicab

Siasatan

You Might Also Like