OptimumNano 48V 200Ah Lithium Ion Electric Boat Battery Pack Marine

OptimumNano 48V 200Ah Lithium Ion Electric Boat Battery Pack Marine

OptimumNano 48V 200Ah lithium ion Perlombongan bot bateri elektrik OptimumNano telah melakukan beberapa pemacu tambahan yang menggantikan enjin diesel Atom 4, Westerbeke dan lain-lain yang lebih tua. Sistem tipikal ialah 48V. Terdapat dua sebab. Pertama, sistem 48V boleh memacu perahu 28 kaki dengan 8000 lbs ...

Berbual sekarang

Maklumat produk

OptimumNano 48V 200Ah lithium ion Electric pack battery pack marine

OptimumNano telah melakukan beberapa pemacu tambahan menggantikan lebih lama Atom 4, Westerbeke, dan enjin diesel yang lain. Sistem tipikal ialah 48V. Terdapat dua sebab. Pertama, sistem 48V boleh memacu perahu 28 kaki dengan anjakan 8000 lbs. Sistem 48V diberi nilai pada 6 hp berterusan dan puncak 10 hp. Sistem 48V yang lain adalah 10 hp berterusan dan puncak 30 hp. Penjana boleh ditambah untuk menjadikannya hibrid elektrik. Kedua, di atas 50V, Pengawal Pantai AS mempunyai peraturan yang lebih ketat; peraturan ini lebih sesuai untuk kapal komersial.


Memperkenalkan peralatan canggih, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengeluar profesional dan pembekal optimumnano 48v 200ah lithium ion elektrik bot bateri pack marine. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan yang kuat dan kehidupan kitaran panjang. Dengan bateri pukal dalam stok, kami sangat mengalu-alukan anda untuk membeli atau memborong bateri harga yang baik yang dibuat di China dari kami.
Sepasang:tidak Seterusnya:96V 72V 60V Motosikal Elektrik LiFePo4 Battery Pack Lithium Ion Li

Siasatan

You Might Also Like