Bateri LiFePo4 motosikal berkelajuan tinggi

Dengan pengalaman yang kaya dalam merangka dan melaksanakan penyelesaian tenaga baru seperti sistem penyimpanan tenaga khas seperti penjanaan kuasa hibrid solar angin dan naik untuk tentera dan hospital.

Berbual sekarang

Maklumat produk

Tinggi kelajuan motosikal LiFePO4 bateri


Tajuk produk:Tinggi kelajuan motosikal LiFePO4 bateri


Gambar produk:


Ciri-ciri produk:
1.Safe: perlindungan perumahan aloi aluminium yang tegar, BMS atau PCB yang dibina di dalam melindungi bateri
ke atas caj atau pelepasan.
Mesra 2.Environmental: Bertauliah dengan ROSH, tanpa apa-apa yang berbahaya dan noxioussubstances.
3. lebih ringan dan lebih kecil: 1/3 berat daripada bateri asid-plumbum, 70% saiz/berat Ni-MH/Ni-Cdbattery. 4.powerful: boleh melaksanakan di max ° C-20 and65.
5. panjang kitaran hidup: lebih 2000 kitaran dengan kapasiti yang menginap minimum 80%. Bateri Lead dan bateri Li-ion lain hanya mempunyai kitaran 300-500, seperti bateri Ni-CD, bateri Ni-MH.
6. Julat suhu yang luas: tersedia untuk digunakan apabila Julat suhu dari-20 ° C hingga 70 ° C.
7. jaminan kualiti: BV dan SGS kelulusan pembekal, dengan sijil pengurusan kualiti TS16949 dan ISO9001 dan UL, CE, IEC62133, Sijil ROSH.


Kelebihan:
1. khusus dalam pengeluaran fosfat besi litium bateri lebih dari 4 tahun.
2. menyediakan tenaga bertaraf tinggi merekabentuk penyelesaian mengikut clientand #39; s permintaan.
3. dengan teknikal lebih 2 tahun dalam bidang pemasangan di lokasi dan penyahpepijatan untuk lebih daripada 1000 HEV dan EV.
4. Setelah dibuat dan dilaksanakan penyelesaian tenaga untuk gaya lebih 100 EV.
5. dengan pengalaman yang kaya dalam merangka dan melaksanakan penyelesaian tenaga baru seperti sistem penyimpanan tenaga khas seperti penjanaan kuasa hibrid solar angin dan naik untuk tentera dan hospital.
6.Whole-perjalanan pengasuh Perkhidmatan selepas jualan.


Kilang:

Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah menjadi terkenal sebagai salah satu profesional pengilang dan pembekal bateri lifepo4 motosikal berkelajuan tinggi. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan bateri pukal dalam stok, kami menyambut anda untuk membeli atau borong harga baik bateri dibuat di China daripada kami.

Hot Tags: Tinggi kelajuan motosikal LiFePo4 bateri, China, pembekal, kilang, pengeluar, borong, beli, harga, sebut harga, sebahagian besar, dibuat di China
Sepasang:72V 40Ah MotorcycleLiFePo4 bateri Seterusnya:tidak

Siasatan

You Might Also Like