Coperate lori Van elektrik tulen Optimumnano dengan Dongfeng

Coperate lori Van elektrik tulen Optimumnano dengan Dongfeng

Coperate lori van elektrik tulen Optimumnano dengan ciri-ciri dongfeng LiFePO4 1. Pelepasan dan kecekapan Lithum-ion bateri adalah hampir 100% berkesan dalam mengecas dan menyahcas yang diambilkira sama amp jam masuk dan keluar. Bateri Lithium dilepaskan 100% manakala asid plumbum yang terbaik...

Berbual sekarang

Maklumat produk

Optimumnano coperate lori van elektrik tulen dengan dongfeng

blob.png

Ciri-ciri LiFePO4

1. melaksanakan dan kecekapan

Lithum-ion bateri adalah hampir 100% berkesan dalam mengecas dan menyahcas yang diambilkira sama amp jam masuk dan keluar. Bateri Lithium dilepaskan 100% manakala bateri asid plumbum yang terbaik hanya boleh dilepaskan 80%. Kebanyakan bateri asid plumbum melakukan kedalaman tidak recommand lebih daripada 50% daripada hospital.

2. voltan

Bateri Lithium-ion mengekalkan voltan mereka sepanjang kitaran keseluruhan pelepasan. Ini membolehkan kecekapan yang lebih besar dan tahan lebih lama daripada komponen elektrik.

3. panjang kitaran hidup

Bateri boleh dicas semula lithium-ion kitaran masa 4000 atau lebih @ DOD 80%.

 

4.Peti Deposit Keselamatan

 CE, UL diluluskan, ia mempunyai Keselamatan terbaik dan prestasi mantap. Ujian dijatuhkan squeeze, acupunture, menjatuhkan... Tiada kebakaran, letupan tidak. Setiap sel mempunyai angin Keselamatan. Bilakah tekanan innner di dalam sel yang mencecah 1.2-1.5 MP. Bolong safty ini akan retak untuk memajak tekanan.

 

5. Kurang melaksanakan sendiri

 Sendiri melepaskan<>

6.Berat badan yang lebih ringan dan lebih kecil volum

 

Teknologi bateri LiFePO4 adalah salah satu technolog bateri lithium-ion, oleh itu ia mempunyai kesempatan-ringan berat bateri litium. bateri Lithium-ion adalah 1/3 berat daripada bateri asid plumbum dan 1/4 jumlah bateri asid plumbum.

Permohonan

 

 

 

Persijilan


Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah menjadi terkenal sebagai salah satu profesional pengilang dan pembekal optimumnano coperate lori van elektrik tulen dengan dongfeng. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan bateri pukal dalam stok, kami menyambut anda untuk membeli atau borong harga baik bateri dibuat di China daripada kami.
Hot Tags: optimumnano coperate lori van elektrik tulen dengan pembekal dongfeng, China, kilang, pengeluar, borong, beli, harga, sebut harga, sebahagian besar, dibuat di China
Sepasang:CHTC Pemandu Litar Langsung Elektrik Litar Langsung Dengan Optimumnano Seterusnya:DongFeng Van elektrik tulen EMT dengan bateri Optimumnano

Siasatan

You Might Also Like