Van Lori Elektrik Dengan Pek Bateri Lighium

Van Lori Elektrik Dengan Pek Bateri Lighium

Van trak elektrik dengan pek bateri lighium LiFePO4 ciri 1. Pelepasan dan kecekapan Lithum-ion bateri adalah hampir 100% cekap dalam kedua-dua cas dan pelepasan yang membolehkan jam amp yang sama masuk dan keluar. Bateri litium dilepaskan 100% manakala bateri asid plumbum terbaik hanya boleh ...

Berbual sekarang

Maklumat produk

Van trak elektrik dengan pek bateri lighium

image.png

Ciri LiFePO4

1. Pelepasan dan kecekapan

Bateri Lithum-ion hampir 100% berkesan dalam kedua-dua cas dan pelepasan yang membolehkan jam amp yang sama masuk dan keluar. Bateri litium dilepaskan 100% manakala bateri asid plumbum terbaik hanya boleh dibuang 80%. Kebanyakan bateri asid plumbum tidak mengemukakan lebih daripada 50% kedalaman pelepasan.

2. Voltan

Bateri litium-ion mengekalkan voltan mereka sepanjang kitaran pelepasan keseluruhan. Ini membolehkan kecekapan komponen yang lebih besar dan tahan lama.

3. Hidup Siklus Panjang

Bateri bateri lithium-ion boleh dicas semula 4000 kali atau lebih @ 80% DOD.


4. Selamat

CE, UL diluluskan, ia mempunyai keselamatan yang terbaik dan prestasi yang mantap. Lulus ujian memerah, acupunture, jatuh ... Tiada kebakaran, tiada letupan. Setiap sel mempunyai lubang keselamatan. Apabila tekanan masuk ke dalam sel mencapai 1.2-1.5 MP. Ventilasi ini akan retak untuk tekanan pajakan.
5. Kurang pelepasan diri

Pelepasan sendiri <3% (bulan),="" manakala="" pelepasan="" diri="" sendiri="" bulanan="" bateri="" asid="" plumbum="" adalah="">

6. berat ringan dan volum yang lebih kecil


Teknologi bateri LiFePO4 adalah salah satu teknologi bateri lithium-ion, dengan itu ia mempunyai kelebihan berat badan yang lebih ringan daripada bateri lithium. Bateri lithium-ion adalah 1/3 berat bateri asid plumbum dan 1/4 jumlah bateri asid plumbum.

Permohonan
Persijilan
Memperkenalkan peralatan canggih, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengeluar dan pembekal profesional bus zhong tong bus murni elektrik. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan yang kuat dan kehidupan kitaran panjang. Dengan bateri pukal dalam stok, kami sangat mengalu-alukan anda untuk membeli atau memborong bateri harga yang baik yang dibuat di China dari kami.
Hot Tags: zhong tong bus murni van emt, China, pembekal, kilang, pengilang, borong, beli, harga, sebut harga, pukal, dibuat di China


Memperkenalkan peralatan canggih, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal van trak elektrik dengan pek baterai lighium. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan yang kuat dan kehidupan kitaran panjang. Dengan bateri pukal dalam stok, kami sangat mengalu-alukan anda untuk membeli atau memborong bateri harga yang baik yang dibuat di China dari kami.
Hot Tags: van trak elektrik dengan pek bateri lighium, China, pembekal, kilang, pengeluar, borong, beli, harga, sebut harga, pukal, dibuat di China
Sepasang:tidak Seterusnya:Zhong Tong Bus Pure Electric Van EMT

Siasatan

You Might Also Like