12V50Ah LiFePo4 pek bateri untuk UPS

Selamat: Bateri litium besi adalah lebih selamat dan boleh dipercayai daripada asid plumbum satu. Ia tidak meletup atau terbakar apabila bump, tekanan yang berat, jarum yang mencucuk, litar pintas, overcharge dan mengalami panas lampau.

Berbual sekarang

Maklumat produk

12V50ah LiFePo4 pek bateri untuk UPS


»»» Spesifikasi:

Standard capacity0.2C

50Ah

Voltan yang disyorkan

12V

Max.Charge voltan

14.6V

Voltan tamat

10V

Berterusan caj semasa

0.5 C

Berterusan melaksanakan semasa

1.0 C

Max. berterusan melaksanakan semasa

1. 5 C


»»» Kelebihan produk:
1, Peti Deposit Keselamatan: bateri litium besi adalah lebih selamat dan boleh dipercayai daripada asid plumbum satu. Ia tidak meletup atau terbakar apabila bump, tekanan yang berat, jarum yang mencucuk, litar pintas, overcharge dan mengalami panas lampau.
2, mesra alam: Bertauliah dengan Rosh, tanpa apa-apa bahan yang berbahaya dan ganas.
3 bilik kecil dalam kelantangan dan cahaya dalam berat badan: bateri litium besi terletak kira-kira 1/2 jumlah dan 1/3 berat lead-asid bateri.
4, kuat: mampu untuk melaksanakan dengan 20C pada 65. C max.
5, prestasi mantap: output kuasa tinggi: 1C, berterusan: 3C nadi untuk sel-sel normal dan 20 C rekabentuk khas. Diri melaksanakan kadar yang rendah, kurang daripada 3% setiap bulan.
6, panjang kitaran hidup: lebih 2000 kitaran dengan kapasiti yang tinggal pada min 80%.
7, harga purata yang lebih rendah setiap tahun: harga purata setahun ialah 100 Yuan RMB kurang daripada bateri lead-asid selama 5 tahun.
8, tiada kesan ingatan: sentiasa bersedia untuk caj dan digunakan, tanpa perlu menukar selepas pelepasan penuh.
9, Julat suhu yang luas: tersedia untuk digunakan apabila Julat suhu dari-20 ° C hingga 70 ° C
10, sistem pintar cas: voltan setiap sel dapat dikesan. Setiap sel boleh dilindungi daripada overcharge overvoltage, litar pintas dan mengalami panas lampau, dan jadi bateri yang boleh dicas baki. Kapasiti jumlah kuasa readout: setiap bateri mempunyai lampu 5LED ke readout kapasiti bateri.


»»» Permohonan:
1. secara besar-besaran kenderaan elektrik: bas elektrik, electriccar, kereta E-Tour
2. cahaya kereta elektrik: e-motosikal, skuter elektrik, kereta golf e-motor, elektrik, forklift, cleanness Kereta, kerusi roda elektrik
3. E-alat: gerudi elektrik, elektrik nampak, pemotong rumput dan sebagainya
4. kawalan jauh Kereta, bot, kapal terbang, mainan
5. Suria dan angin peranti storan tenaga penjanaan kuasa
6. kecil peralatan perubatan dan peralatan mudah alih


»»» Pensijilan:


»»» Kilang:Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah menjadi terkenal sebagai salah satu profesional pengilang dan pembekal 12v50ah pek bateri lifepo4 untuk naik. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan bateri pukal dalam stok, kami menyambut anda untuk membeli atau borong harga baik bateri dibuat di China daripada kami.

Hot Tags: 12V50Ah LiFePo4 pek bateri untuk UPS, China, pembekal, kilang, pengeluar, borong, beli, harga, sebut harga, sebahagian besar, dibuat di China
Sepasang:tidak Seterusnya:Bateri boleh dicas semula 12V 50Ah skuter mudah alih

Siasatan

You Might Also Like