Bateri OptimumNano 24V 80Ah Solar Street LiFePO4 Battery

Bateri OptimumNano 24V 80Ah Solar Street LiFePO4 Battery

Pengenalan: 24V 80Ah bateri lithium ion kitaran panjang untuk cahaya jalan solar. Pengilang China 24V80Ah lampu lithium cahaya jalan. Voltan nominal: 24 V, kapasiti nominal: 80Ah WH rating: 1920wh.

Berbual sekarang

Maklumat produk

Bateri lampu optimumNano 24V 80Ah LiFePO4 cahaya jalan

Permohonan: Solar Street Light

12.8V 100Ah Street light.jpg

Spesifikasi


image.png


Barisan produk:


image.jpg

Memperkenalkan peralatan canggih, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal baterai litihum cahaya 24V40Ah solar. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan yang kuat dan kehidupan kitaran panjang. Dengan bateri pukal dalam stok, kami sangat mengalu-alukan anda untuk membeli atau memborong bateri harga yang baik yang dibuat di China dari kami.

Memperkenalkan peralatan canggih, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal optimumnano 24v 80ah solar street light lifepo4 bateri. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan yang kuat dan kehidupan kitaran panjang. Dengan bateri pukal dalam stok, kami sangat mengalu-alukan anda untuk membeli atau memborong bateri harga yang baik yang dibuat di China dari kami.
Hot Tags: optimumnano 24v 80ah solar street light lifepo4 bateri, China, pembekal, kilang, pengeluar, borong, beli, harga, sebut harga, pukal, dibuat di China
Sepasang:tidak Seterusnya:12V30Ah Golf Cart Litihum bateri

Siasatan

You Might Also Like