Bateri OptimumNano 24V 40Ah Solar Street LiFePO4 Battery

Bateri OptimumNano 24V 40Ah Solar Street LiFePO4 Battery

Pengenalan: 24V 40Ah bateri litium ion hidup panjang untuk lampu jalan solar. Pengilang China 24V40Ah lampu litium lampu jalan. Voltan nominal: 24 V, kapasiti nominal: 40Ah WH rating: 960wh.

Berbual sekarang

Maklumat produk

Bateri optimumNano 24V 40Ah lampu jalan solar LiFePO4

Permohonan: Solar Street Light

24V40Ah Street light.jpg

Spesifikasi


image.png


Barisan produk:


image.jpg

Memperkenalkan peralatan canggih, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal baterai litihum cahaya 24V40Ah solar. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan yang kuat dan kehidupan kitaran panjang. Dengan bateri pukal dalam stok, kami sangat mengalu-alukan anda untuk membeli atau memborong bateri harga yang baik yang dibuat di China dari kami.

Memperkenalkan peralatan canggih, OptimumNano telah terkenal sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal optimumnano 24v 40ah solar street light lifepo4 bateri. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan yang kuat dan kehidupan kitaran panjang. Dengan bateri pukal dalam stok, kami sangat mengalu-alukan anda untuk membeli atau memborong bateri harga yang baik yang dibuat di China dari kami.
Hot Tags: optimumnano 24v 40ah solar street light lifepo4 battery, China, supplier, factory, manufacturer, wholesale, buy, price, quotation, bulk, made in China
Sepasang:tidak Seterusnya:12V30Ah Golf Cart Litihum bateri

Siasatan

You Might Also Like