12V20Ah LiFePo4 bateri litium bateri Usded dengan Caravan

Pengenalan: berkualiti Quality 12v 20ah bateri ion litium barangan. Voltan nominal: kapasiti Nominal 12V: 20Ah. Panjang kitaran kehidupan dan ketumpatan tenaga tinggi digunakan untuk kafilah.

Berbual sekarang

Maklumat produk

12V20Ah usded LiFePO4 bateri litium bateri dengan CaravanPengenalan:Tinggi kualiti 12v 20ah bateri ion litium barangan. Voltan nominal: kapasiti Nominal 12V: 20Ah. Panjang kitaran kehidupan dan ketumpatan tenaga tinggi digunakan untuk kafilah.


Barisan produk:Memperkenalkan kecanggihan peralatan, OptimumNano telah menjadi terkenal sebagai salah satu profesional pengilang dan pembekal 12v20ah lifepo4 bateri litium bateri usded dengan kafilah. Bateri kami mempunyai keselamatan yang tinggi, kapasiti tinggi, kestabilan kuat dan panjang kitaran kehidupan. Dengan bateri pukal dalam stok, kami menyambut anda untuk membeli atau borong harga baik bateri dibuat di China daripada kami.

Hot Tags: 12V20Ah LiFePo4 bateri litium bateri usded dengan pembekal caravan, China, kilang, pengeluar, borong, beli, harga, sebut harga, sebahagian besar, dibuat di China
Sepasang:Boleh dicas semula 12V 22ah 18ah 20ah litium bateri untuk kanak-kanak ATV Seterusnya:12V 20Ah bateri Ion litium bateri dalam kitaran

Siasatan

You Might Also Like